CENA POSTELJE HÄSTENS

Spite bolje, živite bolje

Hästens postelje so s svojimi svojstvenimi značilnostmi neprimerljive. Ko začnete razmišljati o njenem nakupu, vam je dober spanec zagotovo prva prioriteta. Ker pa je cena postelje Hästens tudi eden od pomembnih dejavnikov pri odločaju o izbiri postelje in njene dodatne opreme, vam želimo posredovati nekaj osnovnih informacij tudi o cenah. Predvsem o tem, kaj poleg izbire samega modela postelje vpliva na njeno ceno.

Več kot dvajset tisoč različic postelje Hästens

Izbirate lahko med dvanajstimi modeli postelj Hästens, ki imajo pet različnih trdot. Pri vseh standardnih modelih postelj lahko izberete pet različnih nadvzmetnic. Prav tako lahko za vsako posteljo določite preobleko v eni od petnajstih vrst tkanin. Na izbiro je še 16 modelov nog treh različnih višin. Vseh možnih kombinacij je tako več kot dvajset tisoč.

Cena postelje Hästens 2000T postane nepomembna, ko posteljo enkrat preizkusite
Postelja 2000T v Sleep Spa Prehod

Za svojo posteljo Hästens lahko izberete 38 standardnih velikosti, ali pa vam vašo posteljo v tovarni izdelajo povsem po vaši meri. Dodatno je za postelje na voljo še dvanajst modelov hrbtišč, ki so prav tako lahko oblečena v dvajset različnih vrst tkanin in usnja.

Kakšna bo cena izbrane postelje Hästens

Vsi omenjeni dejavniki bolj ali manj vplivajo na ceno izbrane postelje. Teža njihovega vpliva je po vrsti naslednja:

  • model postelje,
  • velikost postelje,
  • izbira modela nadvzmetnice,
  • izbrani model nog,
  • izbira tkanine za posteljo.

Model postelje

Izbira modela postelje je glavni dejavnik njene cene. S tem določite predvsem to, kakšno zgradbo postelje ste izbrali. Osnovna modela EXCEL in SUPERIA sta dvodelni boxspring postelji. Ostale kontinentalne postelje MARANGA, EALA, HERLEWING, 2000T, APPALOOSA in MARWARI so trodelne, prav tako vsi luksuzni modeli postelj DRĒMƏR, VIVIDUS in GRAND VIVIDUS.

Ko je dober spanec prioriteta, je cena manj pomembna

Količina v posteljo vgrajenih materialov, predvsem konjske žime, se od modela do modela razlikuje. Bolj dovršeni modeli pri spanju ustvarjajo večje udobje in ugodje. To občutite takoj, ko v enem od naših Sleep Spa različne modele postelj tudi preizkusite. Trdota postelje, ki pomembno vpliva na občutek udobja, pa nima vpliva na ceno postelje Hästens.

Natančni podatki o zgradbi posameznih modelov postelj so na voljo v katalogu in na navedenih povezavah na spletni strani Sleep Spa Prehod. Točno ceno izbrane postelje pa vam bo posredoval naš “sleep coach”, ki vam jo bo z veseljem tudi pomagal izbrati.

Postelja Excel predstavlja osnovni m odel pčostelj Hästens in ima najnižjo ceno.
Dvodelna Hästens postelja Excel
Postelja 2000T je prvi ekskluzivni model Hästens postelje, narejen z namenom, da omogoči najboljši spanec.
Hästens postelja 2000T

Kakšen vpliv ima izbira modela postelje na ceno postelje Hästens, na primer velikosti 180 x 200 cm najbolje pokaže razmerje med ceno postelje EXCEL in 2000T, ki je 11.780 € in 49.980 €. Luksuzni modeli postelj imajo tudi večrat višjo ceno, a so pri njih na voljo samo večje velikosti.

Velikost postelje

Velikost postelje je drugi najbolj pomembni dejavnik, ki vpliva na ceno postelje Hästens. Če primerjamo ceno istega modela postelje MARANGA, je cena te posteje velikosti 90 x 200 cm 7.640 €, cena postelje velikosti 200 x 200 cm je 17.380 € in cena postelje velikosti 240 x 220 cm 21.380 €. Razmerja cen so podobna pri vseh modelih Hästens postelj.

Posebej po meri izdelane postelje imajo približno 20 % višjo ceno od prve po velikosti najbližje večje standardne postelje.

Izbira žimnice – nadvzmetnice

Žimnica ali nadvzmetnica je tisti sestavni del postelje Hästens, ki najbolj vpliva na udobje in ugodje pri spanju. Žimnice se med seboj razlikujejo predvsem po vsebnosti konjske žime. Najbolj luksuzne žimnice so skoraj v celoti iz žime, cenejše izvedbe nadvzmetnic pa vsebujejo več volne in bombaža.

Ker so žimnice lahko tudi samostojni artikel, za primerjavo navajamo ceno nadvzmetnic BV in BJX Luxury velikosti 180 x 200 cm, ki sta 2.690 € oziroma 4.790 €.

Noge postelje

Postelje Hästens vključujejo standardno obliko okroglih nog primerne višine za vsak model postelje. Ker pa so tudi noge postelje lahko pomemben estetski dejavnik v vaši spalnici, lahko izberete enega od drugih modelov nog in sebi najbolj ustrezno višino. Dodatna izbira nog poveča ceno postelje od 680 € do 5.980 €.

Izbira tkanine za posteljo

Cena postelje Hästens je najmanj odvisna od izbire tkanine za njeno preobleko. Cene po ceniku veljajo za dve standardni tkanini, to sta tradicionalni ikonični belo-modri karo in belo-srebrno-bež karo. Za ostale tkanine je cena postelje od 300 € do 1.800 € višja.

Postelja Drēmər je najnovejši luksuzni model postelj Hästens. Omogoča nepredstavljiv o ugodje ob spanju v njej.
Postelja Drēmər v tradicionalno monogram belo modri karo preobleki s pripadajočim hrbtiščem

Cena hrbtišča

Hrbtišče predstavlja samostojni del postelje. Hästens ima na voljo več modelov hrbtišč, ki imajo praviloma lahko tudi dve višini. Hrbtišča so lahko oblečena v enako tkanino kot postelje, v polst, žamet ali usnje. Izbor preobleke in širina hrbtišča skupaj vplivata na njegovo ceno.

Standardni modeli hrbtišč ATLAS, EBBE, DAVID, HARMONI in BEING širine 180 cm imajo ceno med 2.000 € in 5.490 €. Luksuzne izvedbe hrbtišč, kot so TAMERLAN, ANNIVERSIA in DREAMER pa imajo ceno med 8.300 € in 26.100 €.

Kako hitro boste dobili svojo novo Hästens posteljo

Hästens izdeluje postelje po naročilu, prav tako tudi hrbtišča. Običajni čas izdelave postelje je med šest in osem tedni, za luksuzne modele dva tedna več. Je pa rok izdelave postelje nekoliko odvisen tudi od sezonskega števila naročil, tako da se v primeru večjega števila naročil lahko nekoliko podaljša.

Da bi ugodili kupcem, ki posteljo potrebujejo v krajšem času, ima Hästens vedno nekaj postelj modela MARANGA in 2000T velikosti 180 x 200 cm na zalogi. Te postelje lahko dobavimo v dveh tednih.

Sleep Spa svetovanje

Naš “Sleep Coach”, svetovalec za postelje Hästens v Sleep Spa Prehod, vam bo posredoval vse informacije o posteljah, njihovih cenah in o času njihove dobave. Podatke boste dobili ob vašem obisku, končno ceno pa na podlagi vseh izbranih podrobnosti za vašo posteljo.