POSTELJA MARANGA

Večplastnost občutkov

 

S posteljo MARANGA vstopate na višjo raven spalnega udobja. Združuje mehkobo, stabilnost in prožnost na višjem nivoju. Ima rahlo trši značaj, ki ga občutite takoj, ko se vležete vanjo in vas začne podpirati. Ustvarja enako odlične občutke vsakič, ko jo uporabimo, noč za nočjo.

Postelja Maranga ustvarja občutek breztežnosti, kot da bi spali v oblaku. Odlikuje jo odzivna prožnost. Ko se vležete vanjo, vas prijetno objame, ko vstanete, sledi vašim gibom in se takoj povrne v svoj prvotno obliko. Najboljši naravni materiali, iz katerih sestoji, konjska žima, volna, bombaž in lan, so ročno razporejeni v posamezne plasti in sestavljeni v celoto. Njeno izdelavo zaključuje precizno stransko šivanje, ki traja dve uri.

Med posteljami Hästens ima Maranga posebno vlogo. Hästens ob posebnih priložnostih vedno izdela posebne različice te postelje.

Maranga v maorskem jeziku pomeni »Zbudi se«. To najlepše nakazuje učinek spanja po prespani noči. V njej se lahko zbudite tudi v našem Sleep Spa Prehod v Kranju.