SPANJE

Najpomembnejši del življenja

Tretjino življenja preživimo v postelji. Spanec vpliva na naše počutje naslednjega dne in na vse, kar delamo v drugih dveh tretjinah dneva. Vpliva tudi na ljudi, s katerimi se družimo. Zakaj ne bi zares zelo, zelo dobro spali?

Spočiti in polni energije se po dobrem spancu z lahkoto soočamo z obremenitvami in stresom sodobnega življenja.

Prav spanje je tisto, ki naredi razliko v življenju naslednjega dne. Slabega spanca nikoli ne moremo nadomestiti, zato je pomembno vedeti, kako si ga lahko zagotovimo. S posteljo HÄSTENS pridobimo najbolj naravno okolje za spanje, ki omogoča kroženje zraka ob telesu in odvajanje vlage ter v zdrževanje za spanje ugodne temperature. V postelji ni nobeni kemičnih in nenaravnih snovi, ki bi lahko vplivale na naše počutje.

Spanje v HÄSTENS postelji je drugačno. Ne spimo na postelji, temveč v postelji. V njej imamo neprimerljiv občutek breztežnosti in telo je podprto povsem uravnoteženo.

Poleg udobne postelje na dober spanec vplivajo še drugi dejavniki, na katere večinoma bolj ali manj lahko vplivamo. Lahko naredimo še več, da bomo zares dobro spali. Dober nasvet svetovalca za spanje vam pri tem lahko zelo pomaga.

Kako si izbrati pravo posteljo?

Za izbiro postelje Hästens si je predvsem potrebno vzeti dovolj časa. Posteljo morate preizkusiti na način, kot dejansko spite, ker na občutke pri spanju vpliva predvsem način ležanja v postelji. Najbolje boste izbrali, če se boste o vsem posvetovali z našim svetovalcem v Sleep Spa Prehod, ki točno ve, kako vam pri izbiri lahko pomaga.

Kakovost vašega spanja na Hästens postelji bo spremenila vaše razpoloženje, vitalnost in počutje takrat, ko ne boste spali.