SLEEP SPA PREHOD – KJER SE PREPLETA LUKSUZ IN STROKOVNO ZNANJE

SLEEP SPA Prehod omogoča edinstveno doživetje spanja v luksuznih posteljah Hästens. Spanje, ki vam ga želimo podariti, vam bo spremenilo življenje.

Sleep Spa Eksperimentalnega studia Prehod vam omogoča povsem novo doživetje spanja. Lahko si boste predstavljali, kako bi vam bilo, če bi vsak dan zelo, zelo dobro spali. Da bi po dobrem spancu spočiti ter polni energije začeli nov dan. Z lahkoto bi se soočili z obremenitvami in stresom, ki ga doživljate vsak dan.

Belo-modri značaj Sleep Spa Prehod

Sleep Spa Prehod označuje belo-modri karo, vzorec in barva edinstvenega spalnega udobja. Belo-modri karo predstavlja modro nebo in bele oblake različne gostote. Modra barva predstavlja umirjenost, bela barva svežino in svobodo, obe skupaj brezčasnost.

 

Po meri izdelana postelja Hästens, samo za vas.

Ko v Sleep Spa Prehod ugotovite, katera Hästens postelja je tista, ki vam najbolj ustreza, nastopi trenutek za določitev vseh njenih podrobnosti. Posteljo izbirate za zelo dolgo obdobje, najmanj čas njene garancije. Zato je prava izbira zares pomembna. Najbolje boste spali na postelji, ki bo izdelana povsem po vaši meri in za vas.

Posteljnina za postelje Hästens

Posteljnina vam spanje v izbrani postelji Hästens nareredi popolno. V Sleep Spa Prehod zato s preizkusom postelj lahko istočasno preizkusite in preverite tudi izbrano najfinejšo posteljnino Hästens in njeno kakovost ter vpliv na počutje v postelji. Med spanjem ste s posteljnino v neposrednem stiku in prav zato je pomembno, da tudi njenemu izboru posvetite veliko pozornosti.

 

Svetovanje in pomoč pri izbiri

Ker je spanje najpomembnejši del življenja, je postelja najpomembnejši kos pohištva. In ker boste novo posteljo Hästens zares uporabljali zelo dolgo časa, je pomembno, da jo pravilno izberete. Prav zato so naši svetovalci usposobljeni, da vam pri izbiri pomagajo na najboljši način. Z njihovo pomočjo boste res lahko izbrali najboljšo posteljo za svoje potrebe.

Da bodo naši svetovalci lahko naredili največ za vas, vas bodo prosili za pomoč in sodelovanje. Če jim boste dovolili, da vam zastavijo določena vprašanja o vašem spanju, jim bodo vaši odgovori v veliko pomoč pri svetovanju. Da bi preizkus postelj in svetovanje lahko potekalo še bolj učinkovito, smo za vas pripravili nekaj napotkov, kako se na preiskus lahko pripravite.

Obiščite nas, da vam pomagamo spoznati najboljše spanje za vas. Vabljeni v belomodri Sleep Spa Eksperimentalnega studia Prehod!