BLAZINE IN ODEJE HÄSTENS

Dobro spanje potrebuje več kot samo dobro posteljo

V edinstveni postelji potrebujete tudi ustrezne blazine in odeje, posebej prilagojene izbrani postelji in vašim potrebam. Blazine, vzglavniki, plomoji in odeje Hästens dopoljnjuje značilne občutke udobja pri vsakem modelu HÄSTENS Postelje.

Čarobnost blazin in vzglavnikov Hästens je v tem, da so nizke, ker postelja že sama po sebi celotno telo podpira tako, da so hrbtenica, vrat in sapnik v vodoravnem položaju, v katerem so dihalne poti najbolj odprte. To vam omogoča, da se povsem sprostite in bolj globoko spite. Optimalni spalni pogoji zagotovijo, da se zbudite z najboljšimi občutki.

Razliko v ugodju pri Hästens blazinah in vzglavnikih občutite takoj, ko jih uporabite. Blazine sledijo ideji, da spite kot otroci. Otroci spijo praviloma brez blazine, da je lega njihovega vratu vodoravna. Ker imamo odrasli v primerjavi z otroci manjše glave, potrebujemo določeno podporo glave, ostalo prevzame postelja. In ker se način podpiranja telesa pri posameznih modelih postelj nekoliko razlikuje, potrebujete temu prilagojeno blazino.

Puhaste odeje in plimoji Hästens so vsekakor ”pika na i” vsake Hästens postelje. Ne glede pod katero odejo se želite skriti, pod lahko, srednjo ali toplo, vse so izdelane iz zračnega in na otip prijetnega bombaža ter polnjene z najfinejšim gosjim perjem. Ob njihovi uporabi boste zares uživali.

Posebnost med odejami je plimo 2000T, najfinejša izvedba odeje, ki je polnjena s posebej izbranim najbolj luksuznim mazurskim gosjim puhom. Prešita v prekatih 4×5 box stitching z 2 cm presledki daje puhu možnost, da se najbolje prilagaja stiskanju in ponovnemu širjenju odeje. Prevleka iz batist bombaža in svilena obroba dopolnjujeta užitek pri njeni uporabi.

Blazine za postelje Hästens

2000T

10% / 90% gosje perje / puh

HERLEWING

10% / 90% račje perje / puh

EALA

20% / 80% račje perje / puh

MARANGA

50% / 50% račje perje / puh

SUPERIA

30% / 70% račje perje / puh

EXCEL

70% / 30% račje perje / puh

MARQUIS

85% / 15% račje perje / puh

DIMENZIJE BLAZIN HÄSTENS: 50 cm x 60 cm, 50 cm x 75 cm, 60 cm x 80 cm

SOFT HIGH

10% / 90% gosje perje / puh

SOFT EXTRA HIGH

10% / 90% gosje perje / puh

MEDIUM HIGH

30% / 70% gosje perje / puh

MEDIUM EXTRA HIGH

30% / 70% gosje perje / puh

FIRM HIGH

50% / 50% gosje perje / puh

FIRM EXTRA HIGH

50% / 50% gosje perje / puh

BEING

50% / 50% gosje perje / puh

DIMENZIJE POSEBNIH BLAZIN HÄSTENS: 50 cm x 60 cm, 50 cm x 75 cm, 50 cm x 90 cm, 60 cm x 80 cm

Terapevtska blazina Hästens

Terapevtska blazina Hästens vključuje tudi dve valjasti blazini in prevleke z vzorcem “blue check”. Polnjene so z mešanico račjega perja.

Potovalna blazina Hästens

Potovalna Hästens blazina je nepogrešljiv sopotnik na potovanjih. Blazina je dvostranska, z ”blue check” vzorcem odporne bombažne tkanine na eni strani in s posebej mehko belo tkanino na drugi strani. Lahko jo prepognete in z zadrgo zaprete. V tako nastali žep lahko shranite tudi nekatere potovalne pripomočke.

Odeje za postelje Hästens

2000T

LIGHT

MEDIUM

WARM

DIMENZIJE ODEJ HÄSTENS: 155 cm x 220 cm, 240 cm x 220 cm, 240 cm x 275 cm