ŽIMNICE ZA POSTELJE HÄSTENS

Najpomembnejši del postelje za dobro počutje pri spanju

 

Žimnica, nadvzmetnica ali toper je tisti del HÄSTENS Postelje, ki spanje naredi veličastno. Nadvzmetnica postelji daje pravo spalno udobje in spanju nove dimenzije. V nadvzmetnico vdelana najboljša konjska žima ustvarja potrebno mehkobo in zračnost žimnice, ki dodatno zvišuje udobje vsake postelje.
Za postelje Hästens je na voljo pet različnih modelov žimnic. Med seboj se razlikujejo po vsebnosti konjske žime in po razporeditvi ostalih slojev naravnih materialov v njih. Volna in bombaž, točno določene gostote in sestave, obdajata konjsko žimo z obeh strani. Model Hästens žimnice TM ima tudi dve debelini. Ker mora nadvzmetnica dolgo časa obdržati enakomerno strukturo konjske žime, so žimnice prešite s diamantnim vzorcem, svojstvenim za Hästens žimnice.
Konjska žima v nadvzmetnici deluje kot sestav množice drobnih vzmeti, ki učinkujejo kot prezračevalni sistem postelje. Odvaja vlago, ki nastaja med spanjem zaradi znojenja. Tako se vlaga ne zadržuje v postelji, ki zaradi tega ostane suha.
Popolnoma oprana in čista konjska žima v nadvzmetnici in postelji ne povzroča alergij. Alergije se v posteljah pojavijo zaradi pršic. Ker pa pršice v posteljah za svoj obstoj in razmnoževanje potrebujejo vlago, ki se v posteljah Hästens ne zadržuje, v posteljah Hästens ne prihaja do alergičnih stanj.

Izberite si žimnico, ki vam bo pri spanju nudila največje udobje.