VELIKA IZBIRA NOG ZA POSTELJE HÄSTENS

Prilagodite višino svoje postelje

Vsak model postelje HÄSTENS ima zaradi svoje strukture drugačno višino. Da bi višino postelje lahko prilagodili svojim potrebam, ima Hästens v programu na voljo tri višine nog za svoje postelje. Noge so lahko visoke 9 cm, 16 cm in 23 cm.

Višji modeli postelj, kot so postelje 2000T, Herlewing ter vsi ostali luksuzni modeli postelj Hästens imajo višino vsaj 60 cm in potrebujejo nizke noge. Zanje je najprimernejša višina nog 9 cm. Za nižje modele postelj, Eala in Maranga ter vse boxspring postelje z okvirjem, je primernejša izbira višjih nog, večinoma višine 16 cm.

Noge za postelje Hästens so izdelane iz več vrst materialov in imajo večinoma okroglo ali kvadratno obliko. Z izbiro nog za posteljo boste svoji postelji lahko dodali tudi osebni značaj. Lesene noge za postelje Hästens so izdelane iz hrastovega ali bukovega lesa, nekatere med njimi tudi iz mahagonija. Les je lahko oljen ali barvan barvan v beli oziroma črni barvi.

Noge za postelje iz nerjavnega jekla so barvane, kromirane ali tudi kombinirane z lesom. Izberete lahko tudi klasičen model nog, ki so delo legendarnega arhitekta. Široka izbira oblik, materialov in barv nog za postelje Hästens vedno omogoča prilagoditev barvi postelje in prostoru, kjer bo postelja dobila svoj prostor.

Standarna izvedba

Mahagonij

Oljena bukev

Oljen Hrast

Barvana bukev

Belo barvana bukev

Črno barvana bukev

Oljen hrast

Barvana bukev

Oljen hrast

Barvana bukev

Nerjavno jeklo

Krtačen aluminij

Barvano jeklo

Breza z usnjem

Izberite take noge za svojo Hästens posteljo, ki vam bodo zagotovile najprimernejšo višino postelje in ji dale vaš osebni značaj. Ne glede na to, kakšno obiko in material nog boste izbrali, vedno bodo najvišje kakovosti.