HRBTIŠČA ZA POSTELJE HÄSTENS

Nudimo spanje, ki vam spremeni življenje. Vsak dan.

 

S pravo izbiro hrbtišča postelje in njegove tekstilne prevleke boste svoji postelji dodali osebni značaj. Izbira oblik in tekstilnih kombinacij je velika. Osnovni tradicionalni Hästens model HARMONI je primeren za prevleko z originalnim karo vzorcem “blue check”. Značilno oblikovani vogali naredijo s posteljo poseben vtis.
Hrbtišče EBBE je enostavne a elegantne oblike, neodvisno od tega, kakšen tekstil je uporabljen za prevleko, Hästens karo ali merino volna. DAVID hrbtišče ima značilno poševno oblikovano čelno stranico in nikoli ne sega do tal.
Hrbtišče ATLAS ima klasično razporejene okrasne gumbe in elegantno zaokrožen zgornji rob. Hrbtišči APPALOOSA in MARWARI sta bili izdelani posebej za postelji z istim imenom. Ekskluzivno hrbtišče ANNIVERSIA ima usnjeno prevleko, z natančno izdelanimi vsemi detajli, ki nekoliko spominjajo na tradicionalni način izdelave sedel, in daje postelji poseben vtis.
Hrbtišča so lahko pritrjena na posteljo ali steno. Ogrodje je izdelano iz skandinavskega bora ter obloženo z volno in bombažem ter končno prevleko.

HARMONI

DAVID

EBBE

ATLAS

APPALOOSA

MARWARI

BEING

ANNIVERSIA

Izberite posteljo s svojim značajem.