POSTELJA 2000T

Mojstrovina prestiža in udobja

 

Postelja 2000T je prava mojstrovina med posteljami Hästens. Ko se vas dotakne, vas prevzame in osvoji. Vrhunska kakovost in spalno udobje sta ustvarjena, da nas postelja zasvoji takoj, ko jo preiskusimo. Ni pomembno, kako ležimo, vedno nas podpira na najboljši način. Narejena je ročno in iz najboljših naravnih materialov. Vsaka podrobnost pri njeni izdelavi ima svoj namen.

Postelja 2000T blue-check

Postelja 2000T je plod večletnega iskanja najboljšega spanca. Skrivnost postelje je v edinstveni zasnovi, sestavi materialov in mojstrski ustvarjalnosti. Sestav 37 plasti skrbno izbranih naravnih materialov je natančno premišljen in izpopolnjen do zadnje konjske dlake. V postelji 2000T je združeno bogato znanje, spretnosti in izkušnje ustvarjalcev.

Tri ločene plasti vzmeti skupaj delujejo tako, da telesu dajejo najboljšo možno podporo.
Postelja se prilagaja gibanju telesa, ki ga partner v postelji ne zazna. Izbrana kombinacija plasti konjske žime, volne in bombaža zagotavlja dodatno prožnost in potrebno zračnost.

Spalni sistem Hästens

Postelja je skrbno ročno izdelana, od natančnega razporejanja konjske žime do šivanja. Ko izkusimo kakovost postelje, se zavemo vrednosti vloženega časa in truda pri njeni izdelavi.

Sanjska postelja 2000T združuje vse najboljše, kar postelja lahko ima.

Posteljo 2000T lahko preiskusite v našem HÄSTENS SHOP-u v Kranju!