POSTELJA DRĒMƏR

Sanjska postelja presežkov

 

Postelja drēmər predstavlja najnovejši dosežek švedskega proizvajalca postelj. Ustvarili so jo v sodelovanju s svetovno znanim ustvarjalcem luksuznih izdelkov Ferrisom Rafaulijem. Izbrano ime postelje ima isti pomen kot angleška beseda “dreamer”. To je prava sanjska postelja.

 

Postelja drēmər je opredmetenje našega poslanstva, da naredimo svet boljši.

Jan Ryde, CEO Hästens.

Postelja drēmər je v vseh pogledih izjemna postelja. Zaznamujeta jo sestav za najboljši spanec in svojstven atraktiven dizajn. Ferris Rafauli je zanjo oblikoval tudi povsem novo hrbtišče in z njim skupaj ustvaril pravo umetniško delo za najboljše spanje.

Postelja drēmər je nadgrajena različica ikonične postelje 2000T. Ima izboljšani sestav nadvzmetnice in vzmetnice in zaradi tega nekoliko večjo višino. Konične noge postelje so obarvane v enaki barvi kot sama postelja.
nadvzmetnica dremer

Nadvzmetnica postelje drēmər ima povsem nov dizajn in nov edinstven sestav materialov. Na njej je napis “The day is yours”, ki nakazuje, kako boste doživeli dan po dobremu spanju v njej. Postelja je dobila tudi novo preobleko. Oblečena je v monogram tkanino, ki jo je za posteljo Grand Vividus prav tako oblikoval Ferris Rafauli.Postelji drēmər je dodal tudi več izjemnih oblikovalskih detajlov, ki so posteljo naredili še posebej atraktivno.

Postelja drēmər omogoča odlično spanje, ne glede na to kako spite. Ustvarja popolno udobje in posebne občutke vsakič, ko se ji prepustite.

Postelja drēmər predstavlja razred zase

Postelja drēmər združuje posebej izbrane naravne materiale ter vse znanje in spretnosti mojstrov ročne izdelave ter kreativnost oblikovalca. Za posteljo lahko izberete štiri preobleke z monogram tkanino, ikonično tradicionalno belo-modro, misteriozno sivo, pravljično črno ali naravno peščeno barvo.

Tradicionalna modra

Tradicionalna modra monogram preobleka

Naravna peščena

Naravna peščena barva postelje drēmər
Luksuzna pravljično črna postelja drēmər

Pravljična črna

Vznemirljiva misteriozno siva preobleka

Mistična siva

Posebno dodatno opremo postelje drēmər predstavlja izjemno lepo oblikovano žametno hrbtišče, ki z vsemi svojimi podrobnostmi od mojstrov zahteva največjo natančnost pri izdelavi. Hrbtišče je posebej bogato oblazinjeno in je prav tako pravo umetniško delo. Dodatno pomaga ustvariti še več udobja in izjemno spalno izkušnjo. Barva hrbtišča se ujema z barvo izbrane monogram tkanine postelje drēmər.

Hrbtišče postelje drēmər

Hrbtišče drēmər

Elegantna podrobnost oblazinjenega hrbtišča postelje

Posteljnina, ki vzbuja čutila

Za izjemne postelje, kot sta drēmər in Grand Vividus je Ferris Rafauli oblikoval tudi izjemno posteljnino. Monogram kolekcija posteljnine je izdelana iz najfinejšega naravnega bombaža. Zračna tkanina daje poseben občutek mehkobe, izredno lepo prekriva posteljo in v prostoru ustvarja sproščeno in umirjeno vzdušje.

Arktična bela

Antična bela

Tradicionalna modra

Mistična črna

Postelja drēmər ima še veliko več …