HÄSTENS SHOP PREHOD KRANJ

V PREHOD-u že od leta 1993 oblikujemo ponudbo izdelkov, ki jih uporabljamo z namenom, da se doma počutimo čim bolje. Tretjino življenja preživimo v postelji. In prav dober spanec odločilno vpliva na naše počutje naslednjega dne in na vse kar delamo v drugih dveh tretjinah dneva. Zato smo se odločili da v Sloveniji odpremo prvi HÄSTENS SHOP z najboljšimi švedskimi posteljami.
Postelje HÄSTENS so nas prepričale z materiali, iz katerih so narejene, in z mojstrsko ročno izdelavo. Za izdelavo takih vrhunskih postelj je potrebuje veliko spretnosti in znanja ter zavzetosti delavcev, ki jih ustvarjajo. OBČUTKI, ki jih doživimo pri spanju in ko se zbudimo, nas zasvojijo. Spočiti in polni energije se po dobrem spancu z lahkoto soočamo z obremenitvami in stresom sodobnega življenja.
Postelje HÄSTENS smo spoznali na sejmu, a dokler nismo na Švedskem v hotelu zares spali na njih, nismo vedeli, kako pomembna je dobra postelja za dober spanec in splošno počutje. Posteljo je potrebno občutiti.
Prve postelje HÄSTENS smo smo postavili v salon konec leta 2019 in v naslednje leto vstopili v prepričanju, da bodo najkakovostnejše postelje v prihodnje izboljšale spanje in počutje našim kupcem.

Svetovanje

Z najboljšimi posteljami, vzmetnicami, žimnicami in posteljnino HÄSTENS spreminjamo odnos do spanja. Postelje Hästens združujejo vse najboljše, naravne materiale in znanje, pridobleno z dolgoletnimi izkušnjami, da bi v njih lahko zares dobro spali in spočiti začeli naslednji dan.

V našem HÄSTENS SHOP-u vam naši izvedenci in svetovalci, ki so si na Švedskem pridobili ustrezno znanje, lahko pomagajo, da boste zase izbrali najbolj ustrezno posteljo. Pojasnili vam bodo razlike med posameznimi modeli postelj, strukturo in pomen materialov ter vse podrobnosti. Pomagali vam bodo, da boste postelje lahko tudi pravilno preizkusili, občutili razlike in znali odločiti, katera je prava za vas.

Svetovanje poteka v dogovorjenem terminu in zanj si je potrebno vzeti dovolj časa. Naročite se lahko po telefonu ali preko spleta, tako da bomo lahko zagotovili prisotnost našega svetovalca, ki se bo v tem času posvetil samo vam.

Dobro spanje postaja vse bolj luksuzna dobrina. Lahko vam spremeni življenje, vsak dan.