HÄSTENS SHOP PREHOD KRANJ

V PREHOD-u že od leta 1993 oblikujemo ponudbo izdelkov, ki jih uporabljamo z namenom, da se doma počutimo čim bolje. Ker tretjino življenja preživimo v postelji in ker prav dober spanec odločilno vpliva na naše počutje naslednjega dne in na vse kar delamo v drugih dveh tretjinah dneva, smo se odločili za HÄSTENS SHOP z najboljšimi švedskimi posteljami.
Postelje HÄSTENS so nas prepričale z materiali, iz katerih so narejene, z mojstrsko ročno izdelavo, ki potrebuje veliko spretnosti in znanja ter z zavzetostjo delavcev, ki postelje izdelujejo. OBČUTKI, ki jih doživimo pri spanju in ko se zbudimo, nas zasvojijo. Spočiti in polni energije se po dobrem spancu z lahkoto soočamo z obremenitvami in stresom sodobnega življenja.
Postelje HÄSTENS smo spoznali na sejmu, a dokler nismo na Švedskem v hotelu zares spali na njih, nismo vedeli, kako pomembna je dobra postelja za dober spanec in splošno počutje. Posteljo je potrebno občutiti.
Prve postelje HÄSTENS smo smo postavili v salon konec leta in v leto 2020 vstopili v prepričanju, da bodo najkakovostnejše postelje v prihodnje izboljšale spanje in počutje našim kupcem.

Svetovanje

Z najboljšimi posteljami, vzmetnicami, žimnicami in posteljnino HÄSTENS spreminja odnos do spanja. Postelje Hästens združujejo vse najboljše, naravni materiali in znanje, pridobleno z dolgoletnimi izkušnjami, da bi lahko zares dobro spali in spočiti začeli naslednji dan.

V našem HÄSTENS SHOP-u vam naši izvedenci in svetovalci, ki so si na Švedskem pridobili ustrezno znanje, lahko pomagajo, da boste zase izbrali najbolj ustrezno posteljo. Pojasnili vam bodo razlike med posameznimi modeli postelj, strukturo in pomen materialov ter vse podrobnosti. Pomagali vam bodo, da boste postelje lahko tudi pravilno preizkusili, občutili razlike in znali odločiti, katera je prava za vas.

Svetovanje poteka v dogovorjenem terminu in zanj si je potrebno vzeti dovolj časa. Naročite se lahko po telefonu ali preko spleta, tako da bomo lahko zagotovili prisotnost našega svetovalca, ki se bo v tem času posvetil samo vam.

Dobro spanje postaja vse bolj luksuzna dobrina. Lahko vam spremeni življenje, vsak dan.