POSTELJA NOVORIA – ADJUSTABLE

Postelja za vse življenske okoliščine

Nastavljiva postelja NOVORIA – ADJUSTABLE je odlična postelja za vse tiste, ki v postelji radi tudi kaj delate ali potrebujete pomoč za lažje vstajanje.
 
Postelja Novoria – Adjustable je bila v programu postelj Hästens izdelana z namenom, da poleg odličnega spanja omogoči še druge dejavnosti. Idealna je za vse tiste, ki pričakujejo udobno sedenje za branje, pisanje in druge dejavnosti.
 

Postelja Novoria – Adjustable je najboljša nastavljiva postelja

Postelja ima vgrajen mehanizem za električno nastavljanje posameznih segmentov postelje in elektroniko za daljinsko nastavljanje naklona hrbtišča in višine ter naklona nožnega dela postelje. Nastavljanje je možno tudi s posebno aplikacijo na pametnem telefonu.

Idealna postelja, če v postelji radi berete, pišete ali zajtrkujete.

 
Ogrodje postelje Novoria – Adjustable ima vgrajene elektromotorje, ki premikajo posamezne sestavne elemente podnožja postelje. Sestav ostalih plasti naravnih materialov ter vzmetnih vložkov je enak kot pri postelji Eala. Postelja Novoria – Adjustable je izdelana ročno, na enak način kot vse ostale postelje Hästens.

Prerez postelje Novoria – Adjustable

V prerezu postelje je prikazan način nastavljanja njenih premičnih delov.

Postelja Novoria – Adjustable je tudi odlična postelja za vse, ki imajo zdravstvene težave in morajo več časa preživeti v postelji. V postelji v vsakem trenutku lahko počivate v takem položaju, ki takrat vašemu telesu najbolj ustreza. Nastavljanje je hitro in brezšumno. Omogoča popolno udobje in vas odlično podpira v vsakem položaju.

Pri dvojnih posteljah Novoria – Adjustable je nastavljanje ležišča možno posamezno za vsak del postelje posebej, če ima postelja tudi deljeno vzmetnico in nadvzmetnico. V primeru uporabe enojne vzmetnice je potrebno nastavljanje obeh delov postelje sinhronizirati.