Preizkus postelj Hästens v Sleep Spa Prehod je izjemna izkušnja, ki vam pokaže kako dobro je spati v Hästens postelji. Celotno doživetje bo potekalo mnogo bolje, če se boste nanj in na razgovor s svetovalcem nekoliko pripravili. Na vaš obisk se bodo pripravili tudi naši strokovni svetovalci, ki vam bodo pomagali najti pot do najboljšega spanca.

NAJ BO VAŠ OBISK SLEEP SPA PREHOD DOŽIVETJE

V nadaljevanju vam na kratko želimo predstaviti potek preizkušanja in izbiranja postelje ter nekaj namigov, kako vam svetovalec pri tem lahko pomaga. Vaša izkušnja bo nepozabna.

Za preizkus postelj in za razgovor s svetovalcem namenite dovolj časa

Za preizkus enega modela postelje z določeno trdoto potrebujete vsaj petnajst minut. Za preizkus vseh postelj v našem Sleep Spa tako potrebujete najmanj eno uro in pol časa. Postelje lahko preizkusite večkrat, da lažje zaznate razlike v občutkih pri posameznih posteljah z različnimi trdotami. Da bo izbira postelje potekala v pravem in nemotenem vzdušju, priporočamo preizkušanje postelj ob večernih urah. Sprostite se in si vzemite toliko časa, da se v postleji povsem prepustite občutkom, ki vam jih vsaka od njih nudi. Na tak način boste lahko ugotovili, katera postelja vašemu načinu spanja najbolj ustreza.

Partnerji imajo lahko različne občutke

Ker smo si ljudje različni, imamo tudi različne zaznave in občutke. Če si posteljo delite s svojim partnerjem, obstaja verjetnost, da udobje v postelji občutita vsak na svoj način. Prav zaradi tega Hästens omogoča izdelavo postelj, kjer ima vsaka stran postelje različno trdoto. Najbolje je, da naš Sleep Spa obiščeta skupaj in vsak zase preverita, kakšna trdota vama ustreza.
Doiživetje ob preizkusu postelj Hästens vas ne pusti ravnodušne. Nikoli ga ne boste pozabili.
Preizkus postelj Hästens je v Sleep Spa Prehod lahko popolno doživetje.

Izkoristite pomoč svetovalcev

Naš strokovni svetovalec, “sleep coach”, vas bo pri preizkušanju usmerjal na podlagi znanja in izkušenj, ki si jih je pridobil na strokovnem usposabljanju. Vodil vas bo skozi celoten postopek preizkušanja. Z njegovo pomočjo boste lahko povsem sami ugotovili, katera postelja je za vas in vaš način spanja najprimernejša. Svetovalcu lahko zaupate vaše spalne navade, pojasnite mu vaš način spanja, kakšno velikost postelje si želite, vaša opažanja o sedanjem načinu spanja in o morebitnih težavah, ki jih med spanjem ali po njem opazite. Le tako vam lahko nudi boljše odgovore in nasvete. Z njegovo pomočjo boste postelje podrobno spoznali in izbrali popolno posteljo za vas.

Postelje preizkusite v vašem spalnem položaju

Posteljo preizkušajte v položaju, v katerem dejansko spite in v njem ležite vsaj deset minut. Zaprite oči, odmislite okolico in se prepustite občutkom, ki vam jih postelja nudi. Pravo posteljo boste tako izbrali skoraj intuitivno.
Sledite navodilom svetovalca, ki vam bo pomagal, da boste postelje preizkusili na pravi način in primerjali svoje občutke pri tem.
Postelje preizkušate v položaju in na način, kot dejansko spite.

Upoštevajte vaše priučene spalne navade

Pri izbiri postelje upoštevajte dejstvo, da bo nova postelja povsem drugačna in da bo vaše telo potrebovalo nekaj časa, da prilagodi do sedaj naučeni način spanja na udobje nove postelje. To lahko traja nekaj časa, običajno dva do šest tednov. Čeprav se bo spalni položaj s časom lahko nekoliko spremenil, se bo telo samodejno prilagodilo novi postelji in novega tudi zapomnilo.

Preizkusite več postelj z različno trdoto

S pomočjo našega svetovalca boste sami najlažje ugotovili, katera postelja in trdota postelje je najprimernejša za vas in vaš način spanja. Vedno lahko poskrbimo, da bo trdota postelje prilagojena vašemu načinu spanja, zato je potrebno, da preizkusite več različnih postelj z različnimi trdotami. Le tako boste lahko vedeli, katera postelja in kakšna trdota vam najbolj ustrezata.

Preizkušanje postelj v ožjem izboru lahko ponovite večkrat

Če niste popolnoma prepričani v svojo izbiro, je najbolje, da preizkus postelje ponovite. Lahko nas ponovno obiščete in se prepričate, da je vaš izbor postelje Hästens zares pravi. Verjamemo, da boste posteljo uporabljali zelo dolgo časa in zato je vaše popolno zaupanje v izbiro postelje pomembno.

PREPUSTITE SE SANJAM. NAJ BO VAŠA NOVA POSTELJA ZARES VAŠA. 

Na občutke pri uporabi nove postelje in pri spanju v njej vplivajo tudi majhne podrobnosti, zato tudi njim posvetite dovolj pozornosti. Hästens omogoča več prilagoditev posameznih podrobnosti postelje, ki jih lahko določite po svoji meri. Svojo novo posteljo prilagodite svojim občutkom. Hästens jo bo izdelal po meri samo za vas.

Izbrani postelji dodajte osebni značaj

Pri izbiri posteljnine upoštevajte svoje občutke ob dotiku s tkanino in izberite barve, ki so vam najbolj všeč.
Izbiranje posteljnine za posteljo Hästens
Ko boste izbrali svojo posteljo, ji določite njeno velikost, saj Hästens omogoča izdelavo postelje povsem po meri. Prav tako se posvetite izbiri višine postelje z izbiro različnih modelov nog in hrbtišč. Na koncu se posvetite še podrobnostim, kot so barva in vzorec tkanine, ki bodo postelji dodale vaš osebni značaj.

·       Izberite vzglavnik, blazine in odeje

Izberite ustrezne vzglavnike, blazine in odeje, posebej prilagojene izbrani postelji in vašim potrebam, da bo vaš spanec zares najboljši. Preverite, ali vam bolj ustreza enojna ali dvojna odeja. Plimoji iz puha so na voljo v štirih različnih izvedbah, za zimsko, vmesno in poletno obdobje. Izbiro prilagodite temperaturnim razmeram v vašem spalnem okolju.

·       Izberite posteljnino za vašo posteljo

Za celovit občutek najboljšega udobja v postelji izdelani iz najboljših naravnih materialov, je na voljo posteljnina iz izbranih kakovostnih tkanin izbranega bombaža in lanu. Izberite posteljnino izdelano iz materialov, ki so vam na otip najprijetnejši. Za edinstvenost vaše popolne postelje lahko izbirate med široko paleto različnih vzorcev in barv posteljnine ter ji s tem dodate svojo osebno noto.
Pri preverjanju dostopa v prostor so pomembni elementi - dovoz s kombijem, prenos po stopnišču in skozi vrata.
Dostop v spalni prostor je potrebno preveriti pred naročilom postelje.

Preverite možnost dostopa v vaš spalni prostor

Z našim svetovalcem preverite dostop do vašega objekta in dostop do prostora, kjer bo vaša nova postelja nameščena. Naš svetovalec vam bo pojasnil, na kakšen način posteljo dostavimo in z vami dogovoril celoten postopek dostave.

URESNIČITEV SANJ 

Po elektronski pošti boste naslednji dan prejeli našo ponudbo in okvirne podatke o dobavnem roku. Ko bo postelja izdelana in dobavljena v Prehod, vas bomo poklicali, da uskladimo termin dostave in postavitve postelje. Ko bo postavljena v vašo spalnico, bo le še čakala, da se potopite v najboljši spanec vašega življenja.
Kakovost vašega spanja v novi postelji Hästens bo spremenila vaše razpoloženje, vitalnost in počutje.
Sanje se vam bodo uresničile. Vsaka nova noč v postelji Hästens bo posebno doživetje in vsak večer se ga boste že vnaprej veselili.
Ko se vam sanje uresničijo, bo vaše spanje vsako noč doživetje.