POSTELJA GRAND VIVIDUS

Postelja Grand Vividus v črni barvi

Pri ustvarjanju postelje vseh presežkov Grand Vividus je sodeloval eden najbolj znanih oblikovalcev luksuznih stvaritev in domovanj elitnih naročnikov po vsem svetu, Ferris Rafauli. Hästens je v sodelovanju z njim ustvaril najbolj ekskluzivno posteljo, ki postavlja povsem nove meje udobja, mojstrstva in luksuza.

Ferris Rafauli je posteljo oblikoval s svojim značilnim slogom. V dizajn postelje je s svojiom občutkom za luksuzne podrobnosti vtkal zgodovinske značilnosti in dediščino Hästensa. Nastala je brezkompromisna postelja, ki je istočasno pravo umetniško delo ustvarjalcev.

Brezkompromisna postelja Grand Vividus, ki jo je Ferris Rafauli izdelal s svojim značilnim slogom in občutkom za najvišji nivo luksuza.
Postelja vseh presežkov

Ferris Rafauli je pri oblikovanju postelje Grand Vividus razumel in občutil smisel izdelave Hästens postelje, ki jo je Hästens z njim ustvaril. Še enkrat je dokazal, kakšen mojster je pri oblikovanju izdelkov in življenskega sloga najvišjega luksuznega nivoja.

Izjemna postelja GRAND VIVIDUS je postelja presežkov v vseh podrobnostih, prava umetniška stvaritev.

Vsi elementi postelje so dodelani do najmanjše podrobnosti. Posebej izbrani materiali imajo vsi najvišji luksuzni značaj. V se materiale je vdelan monogram konja, ki predstavlja tradicionalni znak proizvajalca postelj Hästens.

nadvzmetnica-grand-vividus
Nadvzmetnica postelje