APLIKACIJA HÄSTENS RESTORE

Hastens restore ocean

Si lahko predstavljajte, da zmanjšate stres in povečate svoje sposobnosti s poslušanjem glasbe in načrtno pripravljenih zvočnih zapisov. Posebej izbrani zvoki in glasba lahko izboljšajo spanec ter obnovijo umske sposobnosti. To vam danes omogoča Hästens s posebej s tem namenom načrtovano aplikacijo RESTORE. Lahko jo posnamete in začnete uporabljati. Spite tako, kot vam najbolj ustreza, da bo vaš življenski slog poln zadovoljstva.

“Listen, relax and restore for a better life”

Danes živimo v svetu, ki je poln stresa in hiter življenski tempo upravlja z našim življenjem. Žalostno je, da nas večina misli, da je to normalno in da se moramo temu stanju pač prilagoditi. Ob tem nas znanost uči, da je prav stres glavni vzrok kroničnih bolezni, s katerimi se soočamo. Dobra novica pri vsem tem pa je, da znanost z vedno več dokazi potrjuje tudi to, da globoko in sproščeno spanje pomembno vpliva na regeneracijo ter umsko in telesno zdravje. Ta proces Hästens imenuje RESTORE.

Hästens Restore za iPhone

Hästens in Dr. Jussi Eerikäinen sodelujeta za vas

Hästens Restore® je nastal v sodelovanju s priznanim strokovnjakom, ki se ukvarja z zdravilnimi učinki frekvenčnih dražljajev na človeka. Dr. Jussi Eerikäinen se s tem in povezano energetsko medicino ukvarja že več kot petintrideset let.

“Hästens Restore® je skrbno in znanstveno načrtovana aplikacija za vaše razmišljanje”, pravi Dr. Jussi Eerikäinen. Uporablja posebno glasbo in zvoke, ki vaš organizem umirjajo in sproščajo preko celega dneva. Poleg tega pomaga ustvariti globok in osvežujoč spanec.

Zmanjšajte stres

Po stresnem jutru ali napornem dnevu potrebujete določen premor za sprostitev. Hästens Restore® vam bo pomagal prekriti hrup okolja in zmanjšati stres, tako da lahko svoj um in organizem prepustite, da se popolnoma sprostite in napolnite nove energije.

Hastens restore jesen

Osredotočite se

Zvočni vzorci izbranih frekvenc aplikacije Hästens Restore® vam pomagajo umiriti misli in tako povečajo vašo učinkovitost da se lažje osredotočite na doseganje vaših vsakdanjih ciljev.

Hastens restore reka

Izboljšajte kakovost spanja

Spite bolje, živite bolje. Izboljšajte kakovost svojega spanja in zbudite se spočiti in zadovoljni. Hästens Restore® vam pomaga hitreje in mirneje zaspati.

Hastens restore nebo

Uporabite Hästens Restore®

Aplikacija Hästens Restore® nadgrajuje filozofijo, ki ji Hästens sledi. Narediti izdelke najvišje kakovosti in ustvariti svet boljši. Vse to lahko dramatično v pozitivni smeri spremeni tudi vaše življenje.

Aplikacija Hästens Restore® se navezuje na osem obdobij dneva, za ketera je zbrana glasba in zvočni učinki:

  • Zbujanje,
  • Koncentracija.
  • Spanje,
  • Samozavest,
  • Hvaležnost,
  • Sproščanje,
  • Kreativnost in
  • Uravnavanje energije.

Prenesite aplikacijo in preverite, kako deluje. Ne bo vam žal.

Restore za nov dan

Zbujanje

Začnite dan z naravnanostjo misli na soočanje z izzivi tega dne. Začnite ga s poslušanjem zvočnih zapisov, ki vas napolnijo z energijo. Motivirali vas bodo, da bo nov dan za vas uspešen in poln boljših doživetij.

Osredotočenost in koncentracija

Preprečite zvočne motnje okolja in vsakdanji stres ter obnovite svojo osredotočenost in koncentracijo. Naj vam zvoki umirijo vaše misli, da se boste lahko posvetili svojim ciljem in povečali svojo učinkovitost.

Spanje

Spite bolje, živite bolje. Izboljšajte kakovost svojega spanja in zaživite bolj srečno in zdravo življenje. Zaspite umirjeno in recite lahko noč vsem svojim skrbem.
Zzzz…

Uspeh in samozavest

Se pripravljate na predstavitev vašega novega projekta ali na nov zmenek? Ti zvočni zapisi vam bodo povišali nivo samozavesti in zaupanja vase. Sposobni ste to narediti odlično!

Hvaležnost

Vsak dan si vzemite čas, da s hvaležnostjo razmislite o dobrih stvareh, ki se vam v življenju dogajajo. Ti zvočni zapisi vam bodo omogočili, da se za trenutek ustavite in občutite srečo, ravnotežje in hvaležnost.

Sproščanje

Po razburljivem dnevu ali stresnem jutru potrebujete trenutek, ko se lahko umirite in sprostite. Preprečite zvočne motnje, zmanjšajte stres in umirite svoje misli. To so pravi zvočni zapisi za dnevno meditacijo.

Kreativnost

Ste obtičali nekje na svoji načrtovani poti? Ti zvočni zapisi vam bodo pomagali, da bo vaša kreativnost dobila nov zagon. Optimirajte svojo energijo, dvignite vibracije na višji nivo in povečajte kreativnost.

Uravnavanje energije

Občutite naglico v svojih žilah in si povrnite svojo energijo. Ko po četrti uri občutite, da vam energija upada, je čas, da jo ponovno uravnate in nadaljujete svojo pot. Uspelo vam bo!

HÄSTENS RESTORE® GO

Hästens Restore® Go je samostojna aplikacija za Apple Watch in bo vsebovala vse zvočne zapise na vašem zapestju.