POSTELJNE KLOPI IN NOČNE OMARICE HÄSTENS

Nekateri kupci postelj Hästens so izrazili željo, da bi ob postelji uporabljali nočne omarice in klop. Ko je Hästens vzpostavil sodelovanje z arhitektoma Bernadotte in Kylberg, ki sta oblikovala modela postelj Appaloosa in Marwari, so se odločili, da za obe postelji oblikujejo še klop in nočno omarico.

Čeprav sta bila oba modela nočne omarice in klopi namensko oblikovana za postelji Appaloosa in Marwari, lahko omarice in klopi eleganto dopolnijo kateri koli model postelje Hästens. Klopi in omarice imajo zanimiv dizajn in so v celoti izdelane na Švedskem. Odlična mojstrska izdelava s predanostjo za njihovo odličnost daje tem izdelkom poseben značaj, lepoto in funkcionalnost.

Nočna omarica in klop Appaloosa

Minimalistični kubusni model nočne omarice in posteljne klopi Appaloosa je nastal po navdihu novega vzorca tkanine za postelje, ki sta jo Bernadotte in Kylberg oblikovala prav za model postelje Appaloosa.

Nočna omarica Appaloosa
Intarzija iz jesenovine
Posteljna klop Appaloosa
Eleganca in praktičnost

Zapleteni vzorec intarzije iz jesenovine je izdelan ročno. Natančna mizarska izdelava je dodelana do vseh podrobnosti. Omarica je velikosti 35×35×75 cm in prirejena za postavitev na levi in desni strani postelje.

Posteljna klop dimenzije 35×140×60 cm ima pokrov, ki se odpira navzgor. Zelo praktična je za odlaganje stvari in za shranjevanje posteljnine. Na dnu klopi je z usnjem obložen predal, ki ga lahko premikate levo in desno za lažji dostop do shranjenih stvari.

Marwari nočne omarice in klopi za postelje Hästens
Intarzija je natančno ročno izdelana iz hrastovine

Nočna omarica in klop Marwari

Nočna omarica in posteljna klop Marwari sta izdelani na enak način in z enakim vzorcem intarzije. Od modela Appaloosa se razlikujeta samo po uporabljeni vrsti lesa in materiala za noge. Nočna omarica in posteljna klop sta izdelani iz hrastovine, njihove noge pa so medeninaste.

Nočna omarica Marwari
Intarzija iz hrastovine
Posteljna klop Marwari
Podnožje klopi iz medenine

Vse podrobnosti omarice in klopi so natačno izdelane, kar zagotavlja njihovo dolgo uporabno dobo. Ikonični in brezčasni dizajn pa vam bo tako kot postelja dolgo časa v zadovoljtvo.

Natančnost podrobnosti
Eleganten detajl
Mojstrska izdelava