E-KNJIGE KNJIŽNICE SLEEP SPA PREHOD

Knjižnica SLEEP SPA PREHOD vam nudi vpogled v vse brošure oziroma e-knjige Hästens Sleep Spa Prehod in orininalni Hästens katalog. V brošurah so zgoščeno zbrane vse najbolj pomembne informacije o posteljah Hästens, o opremi postelj za osebne prilagoditve, o materialih, posteljnini in spalnih dodatkih.

E-knjiga in brošura o posteljah Hästens je na voljo tudi v tiskani obliki. Vsebuje vse najpomembnejše informacije.

E-knjiga postelje Hästens

Opisane so vse postelje Hästens, njihov sestav in način izdelave, dodatki za osebne prilagoditve postelj, prilagojena izbrana posteljnina in tkanine za prevleke ter spalni dodatki.

E-knjiga in brošura v tiskani obliki o vrhunski postelji 2000T, ki združuje vrhunske materiale in dodelano ročno izdelavo.

Postelja 2000T

Vse najboljše, kar postelja lahko ima, združuje vrhunska postelja 2000T. Postelja 2000T je prava mojstrovina udobja in je izdelana na podlagi znanja, spretnosti in izkušenj njenih ustvarjalcev.

V vseh pogledih izjemna postelja Vividus je opisana tako, da na hiter način o njej preberete najpomembnejše informacije.

Postelja VIVIDUS

Izjemna postelja HÄSTENS VIVIDUS je edinstvena postelja presežnih lastnosti. Izjemna je v vseh pogledih in vredno je vedeti več o njej.

E-knjiga in brošura o posteljah Hästens v hrvaškem jeziku. Lažji pristop do pomembnih informacij o posteljah.

Brošura kreveti Hästens

Kratki opis svih kreveta Hästens, opis dodataka za osobnu prilagodbu kreveta, opis posteljine te tkanina za navlake i dodataka za spavanje.

Originalni katalog Hästens v angleškem jeziku - v njem najdete vse informacije o posteljah in dodatkih zanje.

Katalog HÄSTENS

V katalogu HÄSTENS je porikazan in opisan celoten program postelj, dodatkov za osebne prilagoditve postelj, izbrane posteljnine, vzglavnikov, blazin, plimojev in prevlek zanje ter spalnih dodatkov.

Dostop do E-knjig in brošur Hästens Sleep Spa Prehod v slovenskem jeziku, kjer si s prikazanih povezav lahko posnamete svoj izvod.

Navodila za nego postelj Hästens

Ustrezna nega postelje, ki zagotavlja, da bo postelja zelo dolgo časa nudila pričakovano udobje ob njeni uporabi.

Jednostavne upute za njegu kako bi vam krevet dugo pružao najveću udobnost.

Upute za njegu kreveta Hästens

Upute za njegu kako bi vam krevet Hästens dugo pružao najveću udobnost.