POSTELJA DRĒMƏR

Hästens letos praznuje 170 letnico obstoja in izdelovanja vrhunskih postelj. Da bi ta dogodek še posebej izpostavili, so vsem nam pripravili posebno presenečenje. Dobili smo novo posteljo DRĒMƏR, ki jo je Hästens ustvaril v sodelovanju s priznanim ustvarjalcem luksuznih izdelkov Ferrisom Rafaulijem. Ime postelje drēmər ima isti pomen kot angleška beseda dreamer, sanjač.

Postelja Drēmər je izpopolnjena različica najbolj uspešne in ikonične postelje 2000T. Postelja je dobila novo preobleko, oblečena je v monogram tkanino, enako kot postelje Grand Vividus. Ferris Rafauli ji je dodal tudi več izjemnih oblikovalskih detajlov, ki so posteljo naredili še posebej atraktivno. Postelja ima tudi izjemno oblikovano hrbtišče in izboljšano nadvzmetnico.

Postelja drēmər je opredmetenje našega poslanstva, da naredimo svet boljši.

Jan Ryde, CEO Hästens
Postelja Drēmər v tradicionalni modri barvi monogram preobleke s pripadajočim hrbtiščem
Postelja drēmər s pripadajočim hrbtiščem predstavlja nov koncept Hästens postelje z značilnim dizajnom ferrisa Rafaulija

Postelja drēmər omogoča odlično spanje. Uporabniku daje vse udobje in ustvarja posebne občutke vsakič, ko se ji prepustite.

Z veseljem vsem ljubiteljem postelj Hästens sporočamo, da je postelja Drēmər našla svoje mesto tudi v Sleep Spa Prehod. Vabimo vas, da nas obiščete in si novo posteljo tudi ogledate. Z veseljem vam jo bomo predstavili.

Postelja drēmər predstavlja razred zase

Postelja drēmər združuje najboljše naravne materiale, vso znanje in spretnosti mojstrov ročne izdelave ter kreativnost svetovno znanega oblikovalca. Ferris Rafauli je ustvaril umetniško delo za najboljše spanje. Za posteljo lahko izberete štiri preobleke, tradicionalno modro, misteriozno sivo, pravljično črno ali naravno peščeno barvo.

Tradicionalna modra monogram preobleka

Tradicionalna modra

Ikonična tradicionalno belo-modra monogram karo preobleka postelje drēmər

Sestav postelje drēmər je podoben sestavu postelje 2000T, s tem da ima postelja izboljšano izvedbo nadvzmetnice in vzmetnice, zaradi česar ima tudi nekoliko večjo višino, 69 cm. Noge postelje so konične in barvane v barvi postelje.

Tudi nadvzmetnica postelje drēmər ima nov dizajn in vsebuje posebej izbran sestav materialov. Napis na njej “The day is yours” n ajbolje označuje njene lastnosti in napoveduje, kaj sledi dobremu spanju v novi postelji.

nadvzmetnica dremer
Nadvzmetnica drēmər je izdelana posebej prav za to posteljo

Posebnost postelje drēmər je izjemno lepo oblikovano žametno hrbtišče, ki s svojimi detajli od izdelovalcev zahteva največjo natančnost. Hrbtišče je posebej bogato oblazinjeno in je pravo umetniško delo. Ustvarja največje udobje in izjemno spalno izkušnjo. Barva hrbtišča je prilagojena barvi monogram tkanine, v katero je postelja oblečena.

Hrbtišče postelje drēmər z luksuznim oblazinjenjem

Hrbtišče drēmər

Elegantna podrobnost oblazinjenega hrbtišča postelje

Posteljnina, ki vzbuja čutila

Za izjemne postelje je Ferris Rafauli oblikoval tudi izjemno posteljnino. Monogram kolekcija posteljnine je izdelana iz najfinejšega naravnega bombaža. Zračna tkanina daje poseben občutek mehkobe, izredno lepo prekriva posteljo in v prostoru ustvarja sproščeno in umirjeno vzdušje.

Antična bela monogram posteljnina elegantno dopolnjuje videz peščeno sive postelje drēmər
Antična bela monogram posteljnina iz najfinejšega naravnega bombaža dopolnjuje lepoto postelje drēmər

Postelja drēmər ima še veliko več

Vabimo vas, da obiščete Sleep Spa Prehod in občutite njene izjemne lastnosti.

Postelja drēmər je našla svoje mesto tudi v Hästens Sleep Spa Prehod v Kranju.
Zakaj ne bi sanjali tudi vi