POSTELJA VIVIDUS

Prestižna postelja Vividus

Ko je Hästens začel ustvarjati posteljo VIVIDUS, je imel pri tem en sam namen – v vseh pogledih ustvariti najboljšo posteljo med posteljami Hästens. Postavljene so bile nove meje udobja, kakovosti, mojstrske izdelave in ergonomije. Poraba časa in denarja za njeno izdelavo nista vplivala na načrtovanje in odločanje o poteku tega projekta.

Postelja VIVIDUS je uresničila sanje svojih ustvarjalcev. Razvili so jo do najmanjše podrobnosti z vso strastjo do brezkompromisne kakovosti. Njena ročna izdelava v celoti traja približno 45 dni oziroma najmanj 350 ur.

Ustvarjena z namenom, da prekaša vse postelje

Posteljo Vividis lahko predstavljajo samo izbrane najbolj prestižne Hästens trgovine. Način testiranja te postelje poteka po posebej določenem VIP protokolu in vsak kupec je natančno seznanjen o strukturi postelje in njene izdelave. Prav tako ima vsak kupec možnost ogleda izdelave naročene postelje v tovarni Hästens.

Postelja Vividus je izjemna ročna stvaritev. Izdelujejo jo posebej izbrani in usposobljeni mojstri ročnega dela. Napake na postelji pri njihovem delu niso sprejemljive. Postelja ima vse, samo napake ne. Novi lastnik dobi posteljo šele, ko je zagotovljeno, da bo njegov spanec resnično najboljši in da se bo zbudil poln energije.

Občutki, ki vam jih podarja postelja Vividus, niso opisljivi. Lahko jih samo doživite.

Postelja VIVIDUS je bila ustvarjena z namenom, da prekaša vse postelje. Nove meje udobja, kakovosti, mojstrske izdelave in ergonomije
Postelja Vividus

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.