HÄSTENS SLEEP SPA PREHOD – LUKSUZNI KONCEPT SPANJA

Kaj je HÄSTENS SLEEP SPA PREHOD?

Sleep Spa je prostor, kjer se vse dogaja samo za vas, ko ga obiščete. V njem boste imeli dovolj časa, da v miru in nemoteno preizkusite postelje. V udobnem in zasebnem okolju v Hästens Sleep Spa Prehod se boste predvsem prijetno počutili in se lahko povsem posvetili občutkom, ki vam jih bodo ustvarile postelje. Ob srečanju z najboljšimi posteljami na svetu vas čaka nepozabno doživetje.

Za preizkušanje postelj je samo za vas pripravljeno mirno okolje, kjer lahko nemoteno preizkusite najboljše Hästens postelje.
V Hästens Sleep Spa Prehod

Ob prihodu vas čaka prosto veliko parkirno mesto pred vhodom v Sleep Spa Eksperimentalnega studia Prehod. Sleep Spa bo v času vašega obiska zaprt za ostale obiskovalce in pripravljen samo za vas. Prav zaradi tega tak način preizkušanja postelj omogočamo samo na podlagi vnaprej dogovorjenega termina.

Tabla ob cesti vas usmeri proti Hästens Sleep Spa Eksperimentalnega studia Prehod
Zvečer vas napis na tabli ob cesti usmeri proti vhodu v Sleep Spa

Poskrbeli smo za varnost, ki je še posebej pomembna v času epidemije korona virusa. Celoten prostor je vedno razkužen z UV žarki in posteljnina je za vas sveže pripravljena.

Dolgi jesenski in zimski večeri so idealni za preizkušanje postelj. Pomagajo ustvariti primerno vzdušje in naravnanost k iskanju rešitve za dobro spanje. Razkošje postelj Hästens vas bo prevzelo.

Postelja v izložbi vas vabi, da si postelje Hästens ogledate in jih tudi preizkusite.
Vhod v Eksperimentalni Studio in Hästens SLEEP SPA Prehod

NAJ SE DOŽIVETJE ZAČNE

Pri izbiri postelje se osredotočite na pomemben in dragocen čas svojega življenja – spanje. Naši svetovalci, ki so pridobili potrebno znanje na šolanju v tovarni Hästens na Švedskem, vam bodo predstavili posamezne modele postelj Hästens. Pojasnili vam bodo vse dejavnike in podrobnosti, ki vplivajo na dober spanec, ter pomagali, da boste s preizkusom postelj našli odgovor na to, kakšna postelja je za vas najbolj primerna.

Za preizkus postelj si morate vzeti dovolj časa, najmanj dve uri. Le tako boste lahko občutili razlike v občutkih, ki jih ustvarjajo različni modeli postelj, in jih znali tudi presoditi. Naši svetovalci vas bodo vodili od postelje do postelje in vam v razgovoru z vami pomagali s pojasnili o podrobnostih spanja in vplivov nanj. Če jim boste zaupali in jim povedali več o vašem načinu spanja ter vaših spalnih navadah, bo to pripomoglo k izboru pravega modela postelje. Vaše zadovoljstvo bo na koncu bistveno večje.

Za preizkus si vzemite dovolj časa in postelje preizkusite tako, kot dejansko spite.
Postelje preizkušate na način, na kakršen dejansko spite

NIHČE NAS NI POUČIL O PRAVILIH DOBREGA SPANJA

V zadnjem času se stvari spreminjajo. Ker smo vsi vsak dan bolj obremenjeni z vsem, kar nam prinaša moderni življenski slog, se vedno bolj zavedamo, kako pomemben je spanec zato, da smo naslednji dan dobro pripravljeni na soočanje z novimi obremenitvami.

Predstavljajte si, da bi vsak dan zares, zares dobro spali. Kako z lahkoto bi začeli dan. Vse, kar bi delali, bi delali bolje, dosegali boljše rezultate in pozitivno vplivali na vse okrog vas. In dejstvo je, da to lahko tudi dosežete.

Postelja 2000T vas preseneti. Ko je preizkusite, takoj vpliva na vaše razpoloženje.
Razpoloženje med preizkušanjem postelje 2000T

Vsi poznamo pravila prehranjevanja. Kako kupiti ali pridelati hrano, kako jo shranjevati in pripraviti, kako pravilno jesti, kako se ob tem družiti in še veliko drugih stvari povezanih s prehranjevanjem.

Kaj pa vemo o pravilih povezanih s spanjem? Vemo, da potrebujemo približno osem ur spanja, da pred spanjem ni koristno delati določene stvari, kot na primer piti kavo ali delati na računalnik oziroma uporabljati mobilni telefon. Približno vemo, kakšno okolje potrebujemo za spanje in da je postelja potrebni del opreme v stanovanju.

Od vseh znanih dejavnikov, ki vplivajo na dober spanec je vsekakor najpomembnejša ustrezna postelja. Postelja, v kateri bomo dobro spali, se v njej udobno počutili ter se naspani in spočiti zjutraj tudi zbudili.

Pomembno je spoznati, kaj vse se skriva v postelji in kako to vpliva na spanec in spalne občutke.
Ogled prereza postelje za boljše razumevanje njihovega vpliva na spanje

V Hästen Sleep Spa Prehod boste lahko preizkusili najboljše postelje. Postelje, ki so v celoti izdelane iz naravnih materialov, postelje, ki so ročno izdelane prav z namenom, da vam ponudijo najboljše spanje.

Priprava na preizkus postelj vam lahko pomaga, da ga boste doživeli na njaboljši način.
Prepustite se postelji in in občutite njeno udobje

Priporočamo, da se na preizkušanje postelj pripravite. S seboj lahko prinesete tudi svojo spalno opremo in se posteljam prepustite resnično tako, kot si predstavljate, da bi lahko zares spali v njih. O posteljah si lahko že vnaprej veliko preberete na naših spletnih straneh, ali v katalogih, ki jih lahko posnamete z naše spletne knjižnice. Da bi se lahko čim bolje vnaprej pripravili na preizkus postelj in razgovor z našim svetovalcem, smo zbrali tudi pogosta vprašanja, ki nam jih zastavijo kupci in nanje pripravili odgovore – pogosta vprašanja in odgovori.

NE SPREGLEJTE

Če se boste odločili za nakup postelje, vam bomo v Hästens Sleep Spa pomagali izbrati tudi najfinejšo posteljnino, ki jo boste lahko uskladili z naravo svoje postelje ter s svojimi spalnimi navadami in pričakovanji. Plimoje, blazine in vzglavnike iz najfinejšega puha, bombažne in lanene prevleke s široko izbiro barv in vzorcev. Najbolj fine tkanine, saten, perkal, tvil, fil-a-fil, modal in lan vas bodo zagotovo prepričale, da si boste spanje v svoji postelji Hästens ustvarili zares izjemno.

Ne spreglejte izbrane posteljnine Hästens, ki je po kakovosti usklajena s posteljami.
Postelje Hästens dopolnjuje izbrana posteljnina

VESELIMO SE SREČANJA Z VAMI

Obljubljamo vam, da vas bomo zbudili, če boste med preizkušanjem postelj tudi zaspali.

Lahko se zgodi, da boste v Hästens Sleep Spa tudi zaspali. Po določenem času vas bomo zbudili.
Morda bo potrebno, da vas na koncu zbudimo

Na koncu boste spoznali kako je dobra postelja povezana z dobrim spancem.