PRESPITE V POSTELJI 2000T

Ali ste že preizkusili postelje Hästens v Sleep Spa Prehod? Katera vas je najbolj prevzela? Če je bila to postelja 2000T, vas je zagotovo že zasvojila. Postelja 2000T nikogar ne pusti ravnodušnega in, če jo sprejmete kot naložbo v kakovost preostalega dela življenja, je to prava postelja tudi za vas. Kje lahko prespite v postelji 2000T?

Postelja 2000T vas osvoji prvič, ko v njej prespite. Nikogar ne pusti ravnodušnega
Prespati v postelji HÄSTENS 2000T je pravo doživetje

Prepričan sem, da ste se vprašali, ali je smiselno imeti tako drago posteljo. Isto vprašanje sem si pred nakupom zastavil tudi sam. Ugotoviti, kaj je smiselno, pa ni samo stvar preračunavanja, ampak ocenitve, koliko nam pomeni dober spanec in udobje v postelji v preostalem delu svojega življenja. Posteljo Hästens 2000T z nezamenljivimi lastnostmi boste imeli lahko zelo dolgo časa, ne samo 25 let, kolikor traja garancija proizvajalca. Če se naslednji dan zbudimo naspani in polni energije, bo tudi dan preživet na bistveno boljši način. Samo poizkusite si predstavljati, kako bi bilo, če bi se vam to dogajalo vsak dan?

ČE SPITE BOLJE, ŽIVITE BOLJE

Če vas postelja takoj ni povsem prepričala, si vzemite čas, da bo vaša odločitev taka, da boste prepričani, da je pravilna. Najprej potrebujete dovolj časa, da posteljo zares dobro preizkusite. V Hästens Sleep Spa to vsekakor lahko storite. Dolgi večeri so prav primerni za tako preizkušanje.

Če v postelji 2000T želite prespati vso noč ali več, si privoščite spalni izlet v Voorburg v bližini Haaga v Holandiji, kjer vam Sleep Spa Prehod lahko omogoči spalno doživetje v butičnem Central Park hotelu. Hotel ima vseh luksuznih 14 suit in sob opremljenih s posteljami Hästens, več od njih tudi s posteljami 2000T.

CENTRAL PARK HOTEL VOORBURG

Butični Central Park hotel v večernih urah

Butični Central Park hotel je partnerski hotel proizvajalca postelj Hästens. Opremljen je z različnimi modeli postelj kontinentalne izvedbe. Sobe ”Executive suite” so opremljene s posteljami 2000T, “Royal suite” soba pa je opremljena celo z najbolj prestižno posteljo VIVIDUS.

2000T v Central Park
Privoščite si izlet v Holandijo in prespite noč v Central Park hotelu na postelji HÄSTENS 2000T

Bivanje v Central park hotelu je pravo doživetje. Hotel, ki je bil zgrajen v 17. stoletju, se nahaja v prekrasnem parku. Zgradba ima bogato zgodovino. V začetku je bila stavba poletna rezidenca znanih in pomembnih lastnikov, v prejšnjem stoletju tudi izobraževalna ustanova, dokler je niso preuredili v hotel z restavracijo. Del hotelske verige Central Park so postali leta 2014, ko so tudi vse sobe opremili s posteljami Hästens.

Na jedilniku luksuzne restavracije boste našli odlične jedi

Poleg odličnega spanja in uživanja v postelji 2000T, si boste v hotelu Central Park lahko pred spanjem privoščili večerjo ob izbranih jedeh in vrhunski izbiri vin, pred spanjem pa odlično penino.

Pred uresničitvijo sanj si privoščite še izbrano penino in sanje se bodo uresničile

Ko se boste naslednji dan zbudili, boste zagotovo vedeli, ali je nakup postelje Hästens 2000T smiseln ali ne.