Ali je možno posteljo Hästens kupiti po ugodnejši ceni?

Vprašali ste nas

Vse postelje Hästens so izdelane z namenom, da bi ljudje zares dobro spali. Prav zaradi tega Hästens vanje vgrajujejo najboljše materiale, ki to omogočajo. Razvili so postelje, ki na najboljši način uresničujejo njihova prizadevanja. Prva med njimi je postelja 2000T.

Svet bo boljši, če bodo ljudje spali bolje.

Vizija proizvajalca Hästens postelj

Da bi postelje Hästens približali večjemu krogu kupcev, ki potrebujejo dober spanec, so razvili tri modele postelj, ki to omogočajo in imajo ob tem ugodnejšo ceno. To so postelje Exel, Superia in Maranga. Prvi dve imata funkcionalni del vzmetnice integriran v podnožje postelje, s čimer so dosegli optimalno razporeditev ob manjši porabi materiala. Postelja Maranga pa je trodelna postelja z optimirano sestavo plasti materialov.

Navedeni modeli vsi omogočajo dober spanec, razlika med najboljšimi posteljami je samo v občutku udobja in ugodja ob njihovi uporabi.

Posebne priložnosti

Hästens ob določenih priložnostih pod posebnimi pogoji omogoča ugoden nakup razstavnih postelj, ki so v izboru posameznih Sleep Spa-jev. Take priložnosti so na voljo največ enkrat letno. Objavljena ponudba takrat velja tudi za vse postelje v Sleep Spa Prehod. Informacije o tem posredujejmo v novicah, če se nanje prijavite.

Postelja Superia z optimirano sestavo plasti naravnih materialov
Postelja Superia ima vzmetnico integrirano v ogrodje

Več informacij o posameznih modelih postelj Hästens lahko najdete v: