Zakaj ima Hästens toliko različnih modelov postelj?

Vprašali ste nas

Postelje Hästens so izdelane z namenom, da lastniku omogočijo najboljše možno spanje. Na podlagi dolgoletnih izkušenj so to uspeli tudi uresničiti. Preizkušanje materialov ter njihove razporeditve v posteljah v več plasteh ter v različnih debelinah in zaporedju je pripeljalo do ugotovitev, kakšen mora biti sestav postelje za najboljše spanje. Uresničili so svojo strast, da tako posteljo tudi izdelajo.

Postelja 2000T predstavlja uresničitev njihovih prizadevanj. To je postelja, ki združuje najvišjo kakovost in spalno udobje. Ni pomembno, kako ležimo v njej, vedno nas podpira na najboljši način in ustvarja izjemno spalno udobje. Narejena je ročno in iz najboljših naravnih materialov. Vsaka podrobnost pri njeni izdelavi ima svoj namen. Sestav 34 plasti skrbno izbranih naravnih materialov je natančno premišljen in izpopolnjen do zadnje konjske dlake.

Postelja 2000T predstavlja uresničitev prizadevanj, da Hästens ustvari posteljo za najboljše spanje
Postelja 2000T združije največje spalno udobje in kakovost

Vgrajeni materiali v posteljo 2000T in vanjo vloženo ročno delo imajo svojo ceno, zato postelja ni enako dostopna vsem, ki bi v njej želeli spati. Da bi bile postelje Hästens dostopne tudi širšemu krogu uporabnikov, ne da pri tem preveč zmanjšali kakovost spanja in udobje, so izdelali tudi druge modele postelj. Vsi ostali modeli postelj Hästens so prav tako izdelani iz naravnih materialov, vendar imajo manj vgrajenih plasti in drugačno razporeditev.

Vsi modeli postelj so izdelani tako, da pri izbrani strukturi materialov omogočajo najboljše spanje
Več modelov postelj je prilagojeno različnim potrebam uporabnikov

Ostali modeli postelj so prav tako narejeni z vso zavzetostjo, da tudi vsaka od teh postelj omogoča najboljše spanje pri omejeni strukturi materialov. Pri vseh ostaja konjska žima glavni dejavnik udobja, kakovost materialov, ki so vgrajeni v postelje pa je povsem enaka.

Poleg že navedenih modelov postelj, izdeluje Hästens še dve različici postelje 2000T, ki sta dobili poseben značaj z upoštevanjem oblikovalskih zamisli znanih oblikovalcev. 

Izjemno posteljo predstavlja model Vividus. Postelja Vividus je nastala na podlagi ugotovitev, da Hästens veliko podrobnosti postelje 2000T lahko še izboljša. Vse večje in manjše izboljšave pri izboru materialov in pri ročni izdelavi so izpilili do najmanjše podrobnosti. Nastala je postelja, ki predstavlja vrhunec ustvarjalnosti.

Izjemna postelja Vividus je izpiljena do najmanjše podrobnosti. Predstavlja vrhunec ustvarjalnosti
Postelja Vividus je izpopolnjena do popolnosti pri vseh detajlih

Najvišjo stopnjo ustvarjalnosti pri izdelavi postelj pa je Hästens dosegel s posteljo GRAND VIVIDUS. To je postelja, ki združuje luksuzno ustvarjalnost in predstavlja pravo umetniško delo. Pri nastanku te postelje je sodeloval znani oblikovalec ultra luksuznih izdelkov Ferris Rafauli. Nastala je ultra luksuzna in povsem neprimerljiva postelja.

Postelja Grand Vividus je pravo umetniško delo in predstavlja ultra luksuzno izvedbo postelje
Luksuzna postelja Grand Vividus je pravo umetniško delo, pri katerem je sodeloval oblikovalec Ferris Rafauli

Preberite več o tem v: