Zakaj bi se odločil zanjo, če je cena postelje Hästens bistveno višja od primerljivih ležišč?

Vprašali ste nas

Nekateri modeli postelj Hästens imajo resnično bistveno višjo ceno od vseh ostalih postelj. Ena takih postelj je postelja 2000T, ki je edinstvena postelja in nudi povsem drugačno spanje od vseh ostalih. Višja cena postelje je povsem upravičena iz več razlogov, predvsem zaradi bistveno več vgrajenih naravnih materialov in dovršene izdelave.

Zakaj bi se odločili za njen nakup, boste ugotovili sami, takoj ko jo boste v Hästens Sleep Spa Prehod preizkusili. Postelje vas bodo osvojile in nobena dodatna razlaga o smislu nakupa Hästens postelje ne bo potrebna. Ko občutite spalno udobje v njej, cena postelje ni več ključni dejavnik odločitve za nakup.

Da bi postelje približali potrebam širšemu krogu tistih, ki si želijo dober spanec v naravni in zdravi postelji, ima Hästens v programu več postelj. Oglejte si primerjavo med njimi in se o podrobnostih pogovorite s svetovalcem Sleep Spa Prehod.

Med izjemne postelje spadata še postelji VIVIDUS in GRAND VIVIDUS, ki še dodatno odstopata po dovršenosti izdelave in luksuznem dizajnu. Postelja GRAND VIVIDUS ni samo postelja, ampak umetniško delo.

Luksuzna postelja Grand Vividus ni je pravo umetniško delo. Cena postelje je povsem nepomembna
Model postelje Grand Vividus, ki jo je oblikoval Ferris Rafauli, je najdražja postelja na svetu.

Preberite več o tem v: