SLEEP SPA PREHOD – EDINSTVENO DOŽIVETJE SPANJA V NAJBOLJŠIH POSTELJAH HÄSTENS

SLEEP SPA Prehod omogoča edinstveno doživetje spanja v luksuznih posteljah Hästens. Spanje, ki vam ga želimo podariti, vam bo spremenilo življenje.

Sleep Spa Eksperimentalnega studia Prehod vam omogoča povsem novo doživetje spanja. Lahko si boste predstavljali, kako bi vam bilo, če bi vsak dan zelo, zelo dobro spali. Da bi po dobrem spancu spočiti ter polni energije začeli nov dan. Z lahkoto bi se soočili z obremenitvami in stresom, ki ga doživljate vsak dan.

Belomodri značaj Sleep Spa Prehod

Sleep Spa Prehod označuje belomodri karo, vzorec in barva edinstvenega spalnega udobja. Belomodri karo predstavlja modro nebo in bele oblake različne gostote. Modra barva predstavlja umirjenost, bela barva svežino in svobodo, obe skupaj brezčasnost.

 

Po meri izdelana postelja Hästens, samo za vas.

Ko v Sleep Spa Prehod ugotovite, katera Hästens postelja je tista, ki vam najbolj ustreza, nastopi trenutek za določitev vseh njenih podrobnosti. Posteljo izbirate za zelo dolgo obdobje, najmanj čas njene garancije. Zato je prava izbira zares pomembna. Najbolje boste spali na postelji, ki bo izdelana povsem po vaši meri in za vas.

Posteljnina za postelje Hästens

Posteljnina postelje vam spanje v izbrani postelji Hästens nareredi popolno. V Sleep Spa Prehod zato s preiskusom postelj lahko istočasno preiskusite in preverite tudi izbrano najfinejšo posteljnino in njeno kakovost ter vpliv na počutje v postelji. Med spanjem ste s posteljnino v neposrednem stiku in prav zato je pomembno, da tudi njenemu izboru posvetite veliko pozornosti.

 

Svetovanje in pomoč pri izbiri

Ker je spanje najpomembnejši del življenja in ker boste novo Hästens posteljo zares uporabljali zelo dolgo časa, je pomembno, da jo pravilno izberete. Prav zato so naši svetovalci usposobljeni, da vam pri izbiri pomagajo na nmajboljši način. Z njihovo pomočjo boste re lahko izbrali najboljšo posteljo za svoje potrebe.

Da bodo naši svetovalci lahko naredili največ za vas, vas bodo prosili za pomoč in sodelovanje. Če jim boste dovololi, da vam zastavijo določena vprašanja o vašem spanju, jim bodo vaši odgovori v veliko pomoč pri svetovanju.

Vabljeni v belomodri Sleep Spa Eksperimentalnega studia Prehod!