SANJSKA POSTELJA 2000T

Postelja 2000T združuje znanje, spretnosti in izkušnje ustvarjalcev vrhunske postelje
Postelja 2000T – mojstrovina udobja

OBČUTITE RAZLIKO

Spanje na postelji 2000T je pravo doživetje. Ko ležimo na njej, nam daje občutek, kot bi počivali na oblaku. Postelja 2000T združuje vse bogastvo znanja, spretnosti in izkušenj njenih ustvarjalcev, ki ga je Hästens pridobil ob 167 letnem iskanju idealnega spanca.

Ko vrhunsko posteljo 2000T enkrat preizkusimo, nas s svojim udobjem in najvišjo kakovostjo povsem zasvoji. Ni pomembno, kako ležimo v njej, vedno nas podpira na najboljši način. Postelja 2000T je izdelana iz najboljših naravnih materialov, kot so konjska žima, volna, bombaž in lan. Ogrodje je izdelano iz skandinavskega bora, vzmeti iz najboljšega švedskega jekla.

Prerez  prikazuje razporeditev plasi žime, bombaža, volne in lanu v postelji ter leseno ogrodje žepkaste vzmeti.
Prerez postelje 2000T prikazuje razporeditev materialov v vseh treh delih postelje

Tri ločene plasti vzmeti skupaj delujejo tako, da telesu dajejo najboljšo možno podporo. Postelja se prilagaja gibanju telesa, ki ga partner v postelji ne zazna. Dovršena kombinacija plasti konjske žime, volne in bombaža postelji 2000T daje dodatno prožnost in potrebno zračnost. Prav zračnost ima ključno vlogo pri ust.

BLUE CHECK vzorec postelje 2000T je zaščitni znak njene vrhunske kakovosti.
Postelja 2000T z značilnim “blue check” vzorcem

Postelja 2000T je skrbno ročno izdelana. Natančno ročno razporejanje žime zagotavlja enak občutek udobja na celotni površini postelje.

Vse stopnje ročne izdelave so skrbno nadzorovane, od sestavljanja posameznih delov ogrodja, zlaganja plasti materialov do šivanja prevleke in stranskih robov vzmetnice ter njenega natančnega prešitja.

Vsaka podrobnost pri njeni izdelavi ima svoj namen in ves trud ustvarjalcev postelje 2000T je poplačan s sanjskimi občutki pri spanju na tej postelji. Mojstrovina za vrhunec spalnega udobja.

POSTELJA 2000T V VEČ BARVAH

Tkanino za posteljo 2000T lahko izberete iz širokega spektra vzorcev. To je največkrat brezčasni tradicionalni karo »Blue Check«. Ikonični karo je zaščitni znak za kakovost in za zagotavljanje najboljšega spanca, ki ga omogočajo postelje Hästens. Tudi če izberete drug vzorec sodobne klasike bo vaša postelja 2000T odražala elegantno lepoto.

Tkanina za postelje je izdelana iz izbranega bombaža najvišje kakovosti, barvanega z ekološkimi in zdravju neškodljivimi barvami. Žakarska vezava s 45 nitmi na kvadratni centimeter zagotavlja, da postelja dolgo časa ohrani svojo obliko.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *