SANJSKA POSTELJA 2000T

Vrhunska postelja 2000T združuje vse najboljše, kar postelja lahko ima. Ko jo enkrat preizkusite, vas osvoji in zasvoji. Postelja 2000T je mojstrovina udobja, ustvarjena z znanjem, spretnostjo in izkušnjami njenih ustvarjalcev.

OBČUTITE RAZLIKO

Spanje na postelji 2000T je pravo doživetje. Ko ležimo na njej, nam daje občutek, kot bi počivali na oblaku. Sanjska postelja 2000T združuje vse bogastvo znanja, spretnosti in izkušeje njenih ustvarjalcev, ki ga je Hästens pridobil ob 167 letnem iskanju idealnega spanca.

Narejena za najboljše spanje
Sanjska postelja 2000T – mojstrovina udobja

Ko vrhunsko posteljo 2000T enkrat preizkusimo, nas s svojim udobjem in najvišjo kakovostjo povsem zasvoji. Takoj občutimo, kako drugačna je od drugih postelj Hästens. Ni pomembno, kako ležimo v njej, vedno nas podpira na najboljši način. Postelja 2000T je izdelana iz najboljših naravnih materialov, kot so konjska žima, volna, bombaž in lan. Ogrodje je izdelano iz skandinavskega bora, vzmeti iz najboljšega švedskega jekla.

Tri ločene plasti vzmeti skupaj delujejo tako, da telesu dajejo najboljšo možno podporo. Postelja se prilagaja gibanju telesa, ki ga partner v postelji ne zazna. Dovršena kombinacija plasti konjske žime, volne in bombaža postelji 2000T daje dodatno prožnost in potrebno zračnost. Prav zračnost ima ključno vlogo pri ustvarjanju najboljšega spanca.

Prerez  prikazuje razporeditev plasi žime, bombaža, volne in lanu v postelji ter leseno ogrodje žepkaste vzmeti.
Prerez postelje 2000T prikazuje razporeditev materialov v vseh treh delih postelje

Postelja 2000T je skrbno ročno izdelana. Natančno ročno razporejanje žime zagotavlja enak občutek udobja na celotni površini postelje.

Vse stopnje ročne izdelave so skrbno nadzorovane, od sestavljanja posameznih delov ogrodja, zlaganja plasti materialov do šivanja prevleke in stranskih robov vzmetnice ter njenega natančnega prešitja.

BLUE CHECK vzorec postelje 2000T je zaščitni znak njene vrhunske kakovosti.
Postelja 2000T z značilnim “Blue Check” vzorcem

Vsaka podrobnost pri njeni izdelavi ima svoj namen in ves trud ustvarjalcev postelje 2000T je poplačan s sanjskimi občutki pri spanju na tej postelji. Mojstrovina za vrhunec spalnega udobja.

POSTELJA 2000T V VEČ BARVAH

Tkanino za posteljo 2000T lahko izberete iz širokega spektra vzorcev. To je največkrat brezčasni tradicionalni karo »Blue Check«. Ikonični karo je zaščitni znak za kakovost in za zagotavljanje najboljšega spanca, ki ga omogočajo postelje Hästens. Tudi če izberete drug vzorec sodobne klasike bo vaša postelja 2000T odražala elegantno lepoto.

Tkanina za postelje je izdelana iz izbranega bombaža najvišje kakovosti, barvanega z ekološkimi in zdravju neškodljivimi barvami. Žakarska vezava s 45 nitmi na kvadratni centimeter zagotavlja, da postelja dolgo časa ohrani svojo obliko.

Preberite več o sanjski postelji 2000T v: