PREHOD V BELO-MODRI SVET

KAKO NAS JE BELO-MODRI KARO OSVAJAL IN OSVOJIL

V PREHOD-u smo že od vsega začetka delovanja ustvarjali program izdelkov, ki jih uporabljamo doma. Izdelkov, ki imajo take značilnosti, da nam pri njihovi uporabi ustvarjajo prijetna občutja. Vedno iščemo nove izzive in priložnosti. Predvsem pri tistih izdelkih, ki na nas naredijo največji vtis in nas navdušijo. Pri tistih izdelkih, ki so tesno povezani z naravo in ki imajo izjemne, najbolj luksuzne značilnosti. Prepričati nas morajo materiali, dizajn, kakovost in občutki, ko se z njimi spoznamo in ko jih preizkusimo.

Postelje HÄSTENS z njihovo belo-modro barvo smo prvič spoznali pred tremi leti na sejmu v Milanu. Impresionirani smo bili nad njihovo predstavitvijo. Prvi vtis nas je takoj prepričal, da smo postelje na sejmu z veseljem preizkusili. Na vse nas so naredile izjemen vtis. Ko pa smo o njih izvedeli še več, na postelje Hästens nismo nikoli več pozabili. Vsak naslednji sejem smo se vračali nazaj v belo-modri svet in jih ponovno občudovali. Spoznali smo tudi ljudi, ki so te postelje ustvarili.

Postelja HÄSTENS nas osvoji, takoj ko jo prvič preizkusimo. Počitek in užitek.
Postelje Hästens so nas osvojile takoj, ko smo jih prvič preizkusili

Na lanskem sejmu smo smo si ponovno ogledali belo-modre postelje in se o njih s predstavniki podjetja tudi pogovarjali. Omenili smo jim, da že dolgo razmišljamo o tem, kako bi lahko njihove postelje popolnoma spremenile odnos do spanja tudi pri nas. Dejstvo, da nobeden od nas ni bil zadovoljen s spanjem na svoji postelji, je v nas ustvarilo pričakovanje, da bi bilo naše spanje na modro-beli postelji Hästens povsem drugačno. Z zanimanjem so poslušali naša razmišljanja, tudi v povezavi z našo dejavnostjo na področju luksuznega vrtnega pohištva

BELO-MODRE SANJE SO SE ZAČELE URESNIČEVATI

Belo-modro spalno doživetje v belo modri Hästens postelji 2000T
Sanjam belo, živim modro

Ko smo se že vračali domov, nas je na letališču presenetilo sporočilo na telefonu. Hästens nas vabi, naj se ponovno zglasimo pri njih, da se pogovorimo o možnosti sodelovanja. To je bil za nas odločilen trenutek. Takoj smo vedeli, da bomo zagotovo vstopili v belo-modri svet, ki ga predstavljajo njihove postelje. Belo-modre sanje so se začele uresničevati.

Seveda je trajalo kar nekaj časa, da smo se dogovorili, kako bomo odprli prvi Hästens Shop & Sleep Spa v Sloveniji. Prepričati se je moral Hästens, da smo mi pravi partner za prodajo njihovih postelj, in prepričati smo se morali tudi mi, da bomo z njihovimi posteljami zares uresničili naša pričakovanja in pričakovanja kupcev belo-modrih postelj Hästens v Sloveniji.

Najbolj pomembno za nas je bilo, da se prepričamo, da bomo na belo-modrih posteljah Hästens vsi zares bistveno bolje spali kot doslej. O tem se nam je uspelo dokončno prepričati, ko smo ob obisku podjetja v švedskem Köpingu v hotelu zares spali na modro-belih posteljah in z njimi preživeli nekaj noči. Šele takrat smo se resnično zavedali, kako pomembna je postelja za dober spanec in dobro počutje naslednjega dne.

Tovarna sanj in spanja - HÄSTENS v Köpingu na Švedskem. V belo-modre postelje so vgrajeni tradicija, znanje in spretnosti njihovih izdelovalcev.
Ogled proizvodnje postelj Hästens nas je dokončno prepričal

Na Švedskem smo se tudi natančno seznanili z vsemi podrobnostmi, ki postelje naredijo takšne, da nas prevzamejo. Ne samo to, da so belo-modre postelje izdelane izključno iz naravnih materialov, ki v postelji ustvarijo neizmerno drugačne občutke pri spanju, v postelje je vgrajeno tudi veliko znanja njihovih ustvarjalcev in predvsem njihovega ročnega dela. Postelje se izključno izdelujejo ročno. Ko smo videli celoten postopek njihove izdelave v živo, smo šele znali ceniti posteljo na pravi način. 

BELO-MODRI SLEEP SPA PREHOD

Ko smo se iz Švedske vrnili domov, smo spet začuti realnost našega spanja in se s še več nadušenja lotili priprav na odprtje belo-modrega prodajnega Sleep Spa v našem salonu. Po preureditvi našega prostora smo končno dobili prve postelje in naše barve so se obarvale še v belo-modro.

Belo-modri Hästens Sleep Spa Prehod v Kranju. Doživite novo spalno izkušnjo in se pridružite spočitim ljudem.
Belo-modre postelje v Sleep Spa Prehod v Kranju 

Ker smo morali na svoje osebne postelje še počakati, smo vsi najprej preiskusili vseh 9 razstavljenih modelov postelj. Preverjali smo naše občutke ob ugotavljanju razlik med njimi. Belo-modro razmišljanje je od takrat naprej stalno z nami. Končno smo se lahko tudi dokončno odločili, kateri model postelje vsakemu od nas posebej ustreza. Tako smo nato izbrali posteljo tudi vsak zase.

Danes vsi spimo na postelji Hästens. Spimo, zares dobro spimo. V svoji postelji z užitkom preživimo tretjino dneva in ostali del našega dneva je postal drugačen. Smo spočiti in ne zmanjka nam energije. Pridružite se spočiti belo-modri ekipi Hästens Sleep Spa Prehod.

Sanjamo belo in živimo modro.

Spalno doživetje v belo-modrih posteljah Hästens. Dober spanec za dobro preživet naslednji dan. Kako bi bilo, če bi vsak dan zares dobro spali?
Spalno doživetje v Hästens Sleep Spa Prehod
Postelja 2000T - mojstrovina izdelovalcev postelj Hästens. Vrhunska postelja nas osvoji s spalnim udobjem, ki ga ponuja.
Postelja 2000T – mojstrovina in spalnega udobja