ZAŠČITITE SVOJO POSTELJO HÄSTENS

ZAŠČITNA PREVLEKA ZA ŽIMNICO – NADVZMETNICO

Zaščitna prevleka predstavlja dodatno zaščito za vašo žimnico oziroma nadvzmetnico vaše postelje. Res je, da zaščitna prevleka ne vpliva na kakovost spanja in je morda videti nepomemben del postelje, vendar odlično preprečuje nastanek morebitnih madežev. Vaša žimnica bo tako zaščitena in bo ostala vedno v najboljšem stanju. Uporaba zaščitne prevleke tudi zmanjša porabo časa za periodično čiščenje in olajša potrebno nego postelje.

Odlična zaščitna prevleka preprečuje nastanek madežev na žimnici oziroma nadvzmetnici. olajša nego postelje Hästens.
Prešita zaščitna prevleka žimnice iz tencel naravnih vlaken

V programu Hästens dodatkov za postelje sta dva modela zaščitnih prevlek. Ena je tanka zaščitna prešita prevleka tencel iz naravnih celuloznih lyocell vlaken v prevleki iz finega bombaža.

Lyocell vlakna imajo zelo dobre lastnosti in so odlična izbira za opisani namen uporabe. So močna, mehka, zračna in prijetna na otip ter zelo dobro vpijajo.

Druga vrsta zaščitne prevleke je izdelana iz mehke frotirne bombažne tkanine. Uporabo zaščitne prevleke močno priporočamo. Zaščitno prevleko lahko po potrebi enostavno operete, vaša nadvzmetnica pa bo ob tem ostala povsem enaka in v najboljšem stanju, kot na začetku uporabe.

Frotirna bombažna prevleka je mehka in se povsem prilagaja obliki žimnice.
Zaščitna prevleka žimnice iz frotirnega bombaža

Zaščitno prevleko namestite pod rjuho in jo z elastično zanko zapnite za nadvzmetnico, da se med spanjem ne more premikati.

ZAŠČITNO PREGRINJALO POSTELJE

Zaščitno pregrinjalo postelje ščiti vzmetnico in podnožje postelje Hästens. Oblikovano je tako, da ju v celoti prekrije. Na voljo je v vseh dimenzijah postelj in ima lahko različno višino, skladno z debelino postelje. Njena uporaba je zelo priporočljiva v primerih, ko posteljo uporablja več oseb, v hotelih in počitniških objektih.

Zaščitno pregrinjalo je običajno izdelano iz enakega blaga, kot prevleka postelje. Izjema sta posebni prevleki, ki sta izdelani iz lanu v beli ali rjavi barvi.

Zaščitno pregrinjalo je izdelano iz enake tkanine, v katero je oblečena tudi postelja, Izjema so lanena pregrinjala v beli in rjavi barvi.
Zaščitno pregrinjalo postelje Hästens zaščiti vzmetnico in podnožje postelje

Obiščite Sleep Spa Prehod, kjer vam bodo naši svetovalci z veseljem pomagali pri izbiri ustreznih zaščitne prevleke oziroma pregrinjala za vašo Hästens posteljo.

V svoji Hästens postelji boste zelo dolgo časa uživali ob najboljšem spanju
Vse za brezskrbno uživanje v edinstveni postelji Hästens