BLOG – SLEEP SPA PREHOD

Kakovostno spanje postaja vedno bolj cenjena dobrina, ker danes vemo več o tem, kako spanje vpliva na nas. Tretjino življenja namreč preživimo v postelji. Znano je, da če dobro spite, vam naslednji dan tudi vse, kar delate, uspeva bolje. Predstavljajte si, kako bi bilo, če bi vsak dan zares dobro spali. Vaše življenje bi se pomembno izboljšalo in to bi vplivalo tudi na vse ljudi, s katerimi se družite. Spočiti in polni energije se po dobrem spancu z lahkoto soočate z obremenitvami in stresom sodobnega življenja.

DOBRO SPANJE VAM BO SPREMENILO ŽIVLJENJE. VSAK DAN.

Prav spanje je tisto, ki naredi razliko v življenju naslednjega dne. Slabega spanca nikoli ne morete nadomestiti, zato je pomembno vedeti, kako si ga lahko zagotovite. Prav zaradi tega v Sleep Spa Prehod pišemo blog, s katerim želimo vsem, ki vam je spanje pomembno, posredovati čim več koristnih informacij. Kakovost vašega spanja bo vplivala na to, kako se boste počutili vsak naslednji dan, v drugih dveh tretjinah dneva, in kako ga boste preživeli.

Predstavljajte si, s koliko energije se po dobrem spancu zjutraj zbudite in kako bo to vplivalo na vse okrog vas, s katerimi se družite.
Spočitost in energija po odličnem spancu

Spite bolje, živite bolje

Zakaj ne bi zares zelo, zelo dobro spali? In to vsak dan! Odločitev za nakup postelje Hästens je pomembna odločitev, odločitev za boljše spanje. Postelje Hästens združujejo vse najboljše, kar vam postelja lahko ponudi. Ponujajo vam najbolj naravno okolje za spanje in v njej boste zares dobro spali. Če želite izvedeti več o posteljah Hästens, je naš blog pravi vir informacij. Prispevke v blog piše naša ekipa in zunanji posamezniki, ki so pripravljeni deliti svoje izkušnje s posteljami, ki jih tudi sami uporabljajo.

Sleep Spa Prehod je vir informacij o posteljah Hästens in o spanju, svetujemo, kako si lahko zagotovite kakovostno spanje.
V Sleep Spa prehod se dogaja veliko stvari, o katerih pišemo na blogu

V blogu pišemo o naslednjih temah:

 • o posteljah Hästens in o njihovih značilnostih,
 • o materialih, ki se uporabljajo v posteljah,
 • o preizkušanju postelj in o tem, kako izbrati pravo posteljo,
 • o spanju in pomenu spanja za dobro počutje,
 • o tem, kaj vse vpliva na dober spanec in kaj lahko sami še storimo zanj,
 • o izkušnjah uporabnikov postelj Hästens,
 • o dogodkih, ki so povezani z delovanjem Sleep Spa Prehod,
 • o novostih in novih dognanjih o spanju,
 • odgovarjamo na vprašanja,
 • posredujemo informacije o aktualnih Hästens dogodkih.
Kakovost vašega spanja bo vplivala na to, kako se boste počutili vsak v drugih dveh tretjinah naslednjega dneva, in kako ga boste preživeli.
Če dobro spite, vam naslednji dan vse uspeva bolje

Naš “sleep coach” piše o posteljah in njihovih značilnostih, o preizkušanju postelj, o svetovanju ljudem, ki imajo težave s spanjem in potrebujejo boljše spanje, ter o svojih izkušnjah pri tem. Naša arhitektka pojasnjuje posebnosti dizajna postelj, posteljnine in spalnih pripomočkov, posreduje izkušnje pri umeščanju postelj v različne prostore, odgovarja na vprašanja. Strokovni svetovalec za spanje nam pomaga pri pripravi prispevkov o spanju. Vse tehnične informacije o posteljah pojasnjuje tehnična ekipa.

SLEDITE NAM IN SE PRIDRUŽITE SPOČITIM LJUDEM

Ekipa Sleep Spa Prehod

V Sleep Spa Prehod lahko preizkusite najboljšo Hästens posteljo 2000T. Spoznali boste, kako zares dobro je spanje v njej.
Z največjimi pričakovanji v posteljo 2000T