Kje lahko za daljše obdobje preizkusim posteljo?

Vprašali ste nas

Postelje Hästens lahko v Sleep Spa Prehod v dogovorjenem terminu preizkusite brez omejitev. Termin za preizkušanje dogovorimo vnaprej, zato da lahko zagotovimo zasebnost in pripravimo postelje samo za vas. Za preizkus si vzemite dovolj časa, da boste lahko zares spoznali in občutili spalno udobje postelj Hästens. Preizkušanje praviloma traja najmanj dve uri. Napotke za pripravo na preizkus vam posredujemo ob prijavi.

Če vas postelje ne prepričajo ob prvem preizkusu, lahko preizkus tudi ponovite. Bistveno je, da boste pred odločitvijo za nakup prepričani, da je izbrana postelja resnično prava za vas.

Če želite postelje preizkusiti tako, da na njih prespite eno ali več noči, vam Hästens omogoča obisk enega od partnerskih hotelov, kjer lahko združite spalne izkušnje še s prijetnim bivanjem in ob odlični gastronomski izkušnji. Eden takih hotelov, ki ga posebej priporočamo, je Central Park hotel v Voorburgu v Holandiji.

Združite spalno doživetje s prijetnim bivanjem, gastronomskimi užitki in z ogledom zanimive destinacije
Hästens omogoča preizkus postelj v partnerskem hotelu, kjer lahko prespite v najboljših posteljah in to združite z ostalimi doživetji

Danes hoteli vedno bolj spoznavajo, kako pomemben je dober spanec njihovih gostov. Vedno več se jih odloča gostom ponuditi spanje v posteljah Hästens. Preverite, kje v Evropi lahko prespite v njih.