KJE LAHKO PRESPITE V POSTELJI HÄSTENS

Prvi pravi Hästens Sleep Spa Hotel

Če ste že preizkusili postelje Hästens v Sleep Spa Prehod in želite v postelji prespati vso noč, lahko to storite v enem od hotelov, opremljenih s Hästens posteljami. Tam lahko prespite v postelji Hästens in si privoščite spalno doživetje ter prijetno bivanje.

Vedno več hotelov daje prednost dobremu spanju in dobra postelja postaja pomemben del njihove celovite ponudbe dobrega počutja za svoje goste. Hoteli imajo sobe opremljene z različnimi modeli postelj, največkrat s posteljami Maranga, Eala in Herlewing, butični in luksuzni hoteli pa s posteljami 2000T in tudi Vividus.

Najboljši hoteli niso samo opremljeni z najboljšimi Hästens posteljami, ampak nudijo še vse ostalo, kar gostom izboljša spanec. Gostom je med drugim na voljo “Hästens pillow menue”, ki vam omogoča izbiro katerega koli vzglavnika in blazine. Vse postelje so prav tako opremljene z odejami in posteljnino Hästens. Gostje imajo na voljo tudi dodatke za osebno uporabo iz njihovega programa.

V opisanih hotelih boste občutili ugodje in udobje postelj Hästens ter doživeli spanec, ki vas bo osvojil.

CENTRAL PARK HOTEL, VOORBURG, NIZOZEMSKA

Eden prvih hotelov, ki je opremljen z najboljšimi posteljami Hästens.
Izbirate lahko tudi trdoto in velikost vzglavnikov in blazin.
V Central Park hotelu lahko prespite v najboljših posteljah Hästens

Bivanje v Central park hotelu je pravo doživetje. Hotel, ki je bil zgrajen v 17. stoletju, se nahaja v prekrasnem parku. Zgradba ima bogato zgodovino. V začetku je bila stavba poletna rezidenca znanih in pomembnih lastnikov, v prejšnjem stoletju tudi izobraževalna ustanova, dokler je niso preuredili v hotel z restavracijo. Del hotelske verige Central Park so postali leta 2014, ko so tudi vse sobe opremili s posteljami Hästens.

Postelja Vividus v Royal suite
Privoščite si izlet v Holandijo in prespite nepozabno noč v Central Park hotelu v postelji Vividus

Butični Central Park hotel je opremljen je z različnimi modeli postelj kontinentalne izvedbe. Apartmaji “Executive suite” so opremljeni s posteljami 2000T, apartma “Royal suite” pa je opremljen z izjemno in prestižno posteljo Vividus. Posebno izkušnjo lahko doživite tudi ob spanju v okrogli Hästens postelji Eala.

Posebno okroglo doživetje – Eala
V predsedniškem apartmaju
2000T v Central Park
Neprimerljiva postelja 2000T

Privoščite si izlet v Holandijo in prespite nepozabno noč v Central Park hotelu v postelji Vividus

Poleg odličnega spanja in uživanja v postelji 2000T, si boste v hotelu Central Park lahko pred spanjem privoščili večerjo ob izbranih jedeh in vrhunski izbiri vin, pred spanjem pa z odlično penino.

HOTEL FIREFLY, ZERMATT, ŠVICA

Firefly hotel v mondenem švicarskem zimskem letoviškem mestu Zermatt nudi urejeno naravno okolje in najboljše spanje v posteljah 2000T.
Hotel Firefly v mondenem zimskem letoviškem mestu Zermatt nudi urejeno naravno okolje in najboljše spanje v posteljah Hästens

Butični hotel Firefly se nahaja v znanem letoviškem kraju Zermatt pod vnožjem najbolj atraktivne 4.478 m visoke alpske gore Matterhorn, ki so jo prvič osvojili šele leta 1865. Družinski hotel nudi šestnajst apartmajev za preživljanje počitnic v vsakem letnem času.

Postelja Hästens v Sky Loft apartmaju hotela Firefly v Zermattu

Luksuzni apartmaji za dva do dvanajst gostov so opremljeni tako, da vam nudijo največje udobje, da vam nudijo vse, kar bi na počitnikovanju v tem švicarskem kraju potrebovali. Omogočajo vam popolno osebno svobodo pri odločanju, kako boste svoj čas tam preživeli. Urejeni so v barvah, ki odražajo naravne elemente ogenj, zemljo, vodo in zrak.

Luksuzna soba hotela Firefly
Prestižno udobje in spanje
Razgled s postelje 2000T
Zavidljiv razgled s postelje 2000T
Podnevi snežene gore, ponoči zvezde

Privoščite si nepozabne počitnice v Zermattu v hotelu Firefly.

Najbolj luksuzni apartmaji so opremljeni s Hästens posteljami. V apartmaju Skylight Loft, v katerem je nameščenih šest postelj Hästens, si lahko pod modrim nebom, obkroženim s čudovitimi razgledi na Alpe, privoščite najboljši spanec v postelji 2000T. 

CBR BOUTIQUE HOTEL, COIMBRA, PORTUGALSKA 

Prvi hotel kot pravi Hästens Sleep Spa omogoča najboljšo spalno izkušnjo.

Hästens Sleep Spa hotel CBR na Portugalskem je prvi in ​​edini hotel na svetu, kjer lahko v celoti uživate v Hästens Sleep Spa izkušnji. Petnajst sob v Hästens Sleep Spa hotelu združuje klasični čar kulturne dediščine s sodobnim slogom in eleganco, a ključna je osredotočenost k zagotavljanju kakovostnega spanca. 

Postelja 2000T Sleep spa hotel Ciombra
Vse v Sleep Spa hotelu CBR je posvečeno ustvarjanju najboljšega spanja in odličnega počutja

Hotel je nastal v povezavi s knjižnico Joanine, ki je priznana kot ena najbolj izvirnih in spektakularnih baročnih knjižnic v Evropi. Nudi edinstveno izkušnjo, povezano z zgodovino Portugalske, z združevanjem zgodovine, razkošja in udobja.

Sleep spa hotel postelja Herlewing
Postelja Herlewing v belo-modri preobleki z belo posteljnino “pure white”
Pillow in bedding menue
Za svojo posteljo lahko izberete velikost in trdoto blazin, odeje in posteljnino
Za dobro počutje in najboljši spanec
Hästens Sleep Spa Hotel vam omogoča tudi rfazgovor s svetovalcem

Preizkusite lahko vse najboljše kontinentalne modele postelj Hästens, ki so na voljo tudi v več trdotah. Vse postelje so ekskluzivno opremljene tudi s Hästens posteljnino, odejami in posteljnino, gostje pa uporabljajo tudi kopalno garderobo Hästens.

V Hästens Sleep Spa hotelu boste doživeli najboljšo spalno izkušnjo.

V sobah hotela je poskrbljeno tudi za vse ostale pogoje, ki vplivajo na kakovost spanja gostov. Gostje hotela pa imajo možnost, da se o spanju pogovorijo tudi z zdravnikom, strokovnjakom za spanje.

HOTEL PACAI, VILNA, LITVA

Hotel Pacai se nahaja v znani baročni stavbi v samem središču starega dela Vilne

Baročni dvorec, v katerem se danes nahaja hotel Pacai ima bogato zgodovino, vse od 17. stoletja dalje. Zahvaljujoč strastni ekipi lokalnih arhitektov in oblikovalcev je ta veličastni dvorec dobil prenovljeno podobo. Pri zasnovi so ohranili njegovo pristnost in mu dodali nekoliko sodobnega pridiha. Hotel izraža bogato zgodovino Litve in kulturo te baltske države.

Preizkusite lahko postelje Maranga z različnimo trdotami
Junior apartmaji so opremljeni s posteljami Maranga
Belo-modri karo se odlično sklada z ambientom v sobah
“Heritage suite” so opremljene s posteljami Herlewing

Sobe hotela so okrašene z izbranimi litovskimi umetniškimi deli in pristnimi baročnimi freskami iz 18. stoletja. Več različnih modelov postelj Hästens krasi te čudovite sobe hotela in dopolnjujejo njihov značaj.

HOTEL THE CHEDI, ANDERMATT, ŠVICA

V švicarskem letovišču Andermatt
Hotel The Chedi v kraju Andermatt ima deluxe sobe opremljene s posteljami Hästens

Očarljivo gorsko letovišče Andermatt, ki se nahaja v mirnem osrčju Švicarskih Alp, je priljubljen kraj za preživljanje počitnic vseh, ki imajo večja pričakovanja o kakovosti bivanja ob tradicionalnem švicarskem gostoljubju.

Hotel The Chedi je popolno zlitje alpske elegance in nudi nadvse prijetno doživetje in sprostitev. Zgrajen je iz tradicionalnih materialov, kot so topli les in naravni kamen, kar ustvarja intimne, a vizualno osupljive namestitve. 

Vse postelje Hästens so oblečene v enobarvni rjavi karo vzorec
soba deluxe kategorije
Vse sobe deluxe kategorije imajo postelje Hästens 2000T
Zagotovljeno izjemno udobje in prijetno bivanje

Deluxe sobe hotela krasijo postelje Hästens 2000T v enotnem rjavem karo vzorcu, ki se edinstveno skladajo s slogom samega hotela.

HOTEL MUIRENHOF, SERFAUS, AVSTRIJA

Najbližji Hästens hotel v Avstriji
Najbližji hotel s Hästens posteljami se nahaja na Tirolskem – Hotel Muirenhof

Hotel Muirenhof v smučarskem središču Serfaus na Tirolskem je Sloveniji najbližji hotel s Hästens posteljami. V njem lahko spite na vseh najboljših posteljah Hästens, razen na postelji 2000T. S temi posteljami je hotel opremil svoje najboljše apartmaje in sobe za goste, da bi lahko občutili spanje v njih.

Panoramska soba s posteljo Herlewing
Postelja Herlewing v panoramski sobi
Postelja SUPERIA v družinskem apartmaju
Boxspring postelja Superia
Postelja EALA v družinskem apartmaju hotela
Postelja Eala v družinskem apartmaju

Hotel je znan po tem, da svojim gostom nudi lokalno sezonsko hrano in pijačo, ki jo pridobivalo kmetije iz okolice na biološki način. Velika izbira malih zakladov zanimive pokrajine.

HOTEL REHLEGG, RAMSAU, NEMČIJA

V kraju Ramsau pri Berchtesgadnu
Hotel, ki posebej promovira dobro spanje v naravnem gorskem okolju

Hotel Rehlegg leži v samem osrčju bavarskih Alp. Kot prvi okolju prijazen in trajnostno naravnan bavarski hotel je leta 2021 prejel nagrado Travellers Choice Award “Best of the Best” in tako postal eden izmed 25 najboljših hotelov v Nemčiji. V hotelu Rehlegg je poskrbljeno za nadvse prijetno in domače okolje.

Seniorski apartman s posteljo Herlewing
Senior suita je opremljena s posteljo Herlewing v belo-modrem karo vzorcu

Njihove sobe so opremljene s posteljami, ki imajo podnožje izdelano iz masivnega lesa v katerih se nahajajo vzmetnice Hästens, Maranga, Eala in Herlewing. Senior suite so opremljene s posteljami Herlewing. Vse sobe so izdelane tako, da so odstranjeni vsi moteči elementi in dejavniki, ki bi lahko povzročali slabšo kakovost spanca. Obiskovalce čaka pravo sanjsko spalno doživetje.

Srebrno sivi karo vzmetnice Hästens
Vmetnice Eala s srebrnim karo vzorcem
Vsa oprema je iz naravnih materialov
Soba z značilno bavarsko posteljo
Značilna bavarska izvedba postelje

Iz njihovega menija vzglavnikov in spalnih pripomočkov lahko izbirate med trinajstimi različnimi vzglavniki. Nudijo pa vam tudi spalno masko, terapevtsko blazino in kopalniško opremo. V sobah imajo obiskovalci možnost vključiti tudi zvočne učinke za sproščanje in uspavanje.

HOTEL HELVETIA, ZÜRICH, ŠVICA

Butični hotel v središču Züricha
Butični hotel Helvetia s teraso na strehi stavbe

Butični hotel Helvetia se nahaja v samen središču Züricha. V obnovljeni stavbi hotela se nahaja 34 šarmantnih sob in dva luksuzna poslovna apartmaja. Vse sobe so opremljene s Hästens posteljami Maranga. V hotelu se boste počutili kot doma, a v največjem švicarskem mestu. Edinstveno vzdušje v hotelu so oblikovalci ustvarili z zanimivo kombinacijo klasičnih elementov stavbe in sodobne opreme.

Poslovni apartman hotela Helvetia
Postelja Maranga v poslovnem apartmanu
Spanje v hotelu Helvetia
Brošura o spanju za goste hotela
Poseben sprejem gostov butičnega hotela
Butični sprejem v butičnem hotelu

Hotel Helvetia predstavlja idealno mesto za bivanje poslovnežev in vseh tistih, ki želijo spoznati Zürich, ter v tem mestu preživeti nekaj dni. Vsem gostom je zagotovljen odličen spanec v posteljah Hästens, oblečenih v tri različne karo vzorce tkanin.

AURORA LODGE, HVOLSVÖLLUR, NORVEŠKA

Hastens postelje v Aurora Lodge v polarnem krogu
V osrčju norveške divjine lahko v postelji Hästens opazujete polarni sij

Če želite opazovati enega najbolj čudovitih pojavov na svetu, polarni sij, to lahko storite v luksuznem Aurora Lodge, ki leži v osrčju neokrnjene polarne divjine na Norveškem.

Na sanjski lokaciji se skriva arhitekturna mojstrovina, ki je delo skandinavskega arhitekta Snorreja Stinessena, ki je dostopna samo s helikopterjem. Omogoča razkošen razgled in nemoteno opazovanje polarnega sija, tudi iz postelje Hästens. S posteljami Hästens je opremjenih vseh šest luksuznih apartmajev.

Razgled iz postelje v Aurora Lodge
Vsi apartmaji imajo postelje Hästens
Opazovanje polarnega sija
Opazovanje polarnega sija je doživetje
Aurora Lodge na norveškem
Z naravo skladna arhitektura

Če se odločite opazovati polarni sij ali doživeti neokrnjeno naravo, je obisk Aurora Lodge idealna odločitev.

Sodobno oblikovana koča je zasnovana z največjim spoštovanjem do narave. Oblečena je v tradicionalni baker, ki je že pridobil zeleno patino. Ob bivanju v njej se nahajate v čisto neokrnjeni divjini in uživate ob ekskluzivni ponudbi aktivnosti in udobja. Izkušeni gostitelji in zasebni kuharji poskrbijo, da je vsak trenutek, ki ga preživite tam, in vsak obrok ustvarjen po vaših željah.

SURFLOGIET GLAMPING, ŠVEDSKA

Glamping na otoku Gotland
Prvi glamping, opremljen s posteljami Hästens

Gotland je velik švedski otok v Baltiškem morju, kjer se nahaja glamping Surflogiet, eno najbolj znanih zbirališč mladih obiskovalcev. Obala otoka jim ponuja idilično okolje in veliko možnosti za športne aktivnosti in zabavo.

Prenočišča so nameščena v šotorih za dve ali več oseb. In prav vsa so opremljena s Hästens posteljami Superia v belo modrem karo vzorcu. Glamping Surflogiet je tako prvi glamping, ki nudi svojim obiskovalcem najboljše možnosti za spanje.

Notranjost šotora
Šotori s posteljami Hästens
Viking size postelje Superia
Odličen spanec v šotorih
Za šport in zabavo
Idilično okolje otoka Gotland

ČE SPITE BOLJE, ŽIVITE BOLJE

V želji, da postelje in možnost spanja v njih čim bolj približa vsem tistim, ki jim dober spanec veliko pomeni, Hästens omogoča partnersko sodelovanje z enim butičnim hotelom tudi v Sloveniji in na Hrvaškem. Ko bo do take nove ponudbe prišlo, vas bomo obvestili.