Kako naj se pripravim na izbiro in nakup postelje Hästens?

Vprašali ste nas

Nakup nove postelje Hästens je pomembna odločitev, saj gre za kos pohištva, ki ga boste največ uporabljali. Od prave izbire postelje in njene kakovosti bo odvisna tudi kakovost vašega spanja in počutje naslednjega dne. Dobra postelja je naložba, ki se vam bo obrestovala vsak dan. Po dobrem spancu vam bo vse, kar boste delali naslednji dan, uspevalo bolje.

Za nakup postelje si vzemite čas. Izkoristite priložnost, da vam pri izbiri postelje z nasveti pomaga svetovalec, naš ”sleep coach”, ki bo razumel vaše potrebe in vas vodil skozi celoten postopek preizkušanja. Pojasnil vam bo vse podrobnosti in vam pomagal osredotočiti se na najpomembnejše občutke, ki so bistveni za to, da boste izbrali pravo posteljo.

Pri preizkušanju postelj, ki je nujno potrebno za pravo izbiro, boste spoznali različne modele postelj. Spoznali boste njihove značilnosti, različne trdote postelj, dodatno opremo in tudi posteljnino, ki prav tako pripomore k kakovosti spanja. Bolj natančen opis posameznih značilnosti postelj, ki jih je pri izbiri dobro upoštevati, najdete v prispevkih “Primerjava postelj Hästens” in “10 korakov do nove postelje Hästens”

Kakovost vašega spanja in počutje naslednjega dne je odvisno od prave izbire postelje