POSTELJA LENORIA – ADJUSTABLE

Hästens Adjustable-Lenoria

Postelja LENORIA je nastavljiva postelja iz programa postelj Hastens, ki jo poimenujejo tudi ADJUSTABLE. To je odlična postelja za vse tiste, ki v postelji radi tudi kaj delate. Berete knjigo, pišete ali vam v njej nekdo nepričakovano ponudi zajtrk na pladnju.

Postelja Hästens Lenoria – Adjustable je postelja za vse življenske okoliščine

Odlična je za vse, ki potrebujejo tudi pomoč za lažje vstajanje. Postelja ima vgrajen mehanizem in elektroniko za daljinsko nastavljanje naklona hrbtišča in višine nožnega dela postelje. Za nastavljanje lahko uporabite tudi posebno aplikacijo za pametne telefone.

Postelja Adjustable je najboljša nastavljiva postelja, izdelana v celoti iz naravnih materialov, povsem primerljiva z ostalimi Hästens posteljami.
Postelja Lenoria – Adjustable je najboljša nastavljiva postelja

Ogrodje postelje Adjustable ima vgrajene elektromotorje za premikanje posameznih sestavnih elementov postelje. Sestav ostalih plasti naravnih materialov ter sestavov Bonnellovih in žepkastih vzmeti je v postelji Lenoria – Adjustable enak kot pri postelji Eala. Postelja je izdelana ročno na enak način kot vse ostale postelje Hästens.

Prerez postelje Lenoria

Slika prikazuje prerez postelje in način delovanja njenih nastavljivih delov.

Odlična postelja za vse, ki imajo zdravstvene težave in morajo več časa preživeti v postelji.

V nastavljivi postelji Lenoria lahko počivate v tistem položaju, ki vašemu telesu v danem trenutku najbolj ustreza. Nastavite jo lahko hitro in brezšumno. Postelja vas odlično podpira v vsakem položaju in uresničuje vsa pričakovanja po udobju.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.