HÄSTENS PRIPRAVLJA PRESENEČENJE

Hästens Sleep Spa Prehod

Letos marca Hästens praznuje 170 letnico izdelovanja vrhunskih postelj. Uspeli smo izvedeti, da nam ob tej priložnosti proizvajalec najboljših postelj na svetu pripravlja posebno presenečenje. Kakšno bo to presenečenje, je še popolna skrivnost. Vemo samo to, da lahko pričakujemo nov model postelje, ki bo zagotovo nehaj posebnega.

Nedavno nas je Hästens presenetil s Posteljo Grand Vividus, ki je presegla vse meje kakovosti, udobja in dizajna. Postelja je plod sodelovanja z enim najbolj znanih oblikovalcev luksuznih izdelkov, Ferrisom Rafaulijem. In če nismo preveč optimistični, bo pričakovano presenečenje prav tako povezano z njim.

Postelja Grand Vividus, ki jo je Hästens izdelal v sodelovanju z oblikovalcem Ferrisom Rafaulijem

Zakaj pričakujemo novo posteljo? Ob dosedanjih posebnih priložnostih je Hästens vedno pripravil “Limited Edition postelje MARANGA”. To se letos zagotovo ne bo zgodilo, kar napoveduje dejstvo, da o samem presenečenju še ne vemo nič. Počakati moramo 22. marec.

Morda pa lahko nekoliko sklepamo, da bo s presenečenjem povezana postelja 2000T, ki je postala najbolj zaželena postelja med vsemi ostalimi Hästens posteljami.

Pustimo se presenetiti

Je različica postelj 2000T presenečenje, ki ga pripravlja Hästens?