BOLJŠI SPANEC

Danes se vedno bolj zavedamo, kako pomembno je, da dobro spimo. Od dobrega spanca je odvisno naše zdravje in dobro počutje. Od njega so odvisne tudi naše sposobnosti, da nam vse, kar delamo naslednji dan, uspeva bolje. In prav dobra in ustrezna postelja je ključna, da to lahko dosežemo. Kaj bi naredili za boljši spanec?

ČE BOM NA NOVI POSTELJI SPAL SAMO 5% BOLJE, BOM ZELO ZADOVOLJEN.

Kupec postelje Maranga

Nedavno nas je presenetila izjava obiskovalca našega Hästens Sleep Spa, ki nam je zaupal, da že nekaj časa išče posteljo, ki bi mu omogočala boljši spanec. Zadovoljen bi bil, če bi mu nova postelja omogočila, da bi spal vsaj pet odstotkov bolje.

Vse bi dal, da bi dobro spal

Naš svetovalec mu je pojasnil, kaj vse lahko vpliva na kakovost spanca in da je občutek, kaj je dober spanec, odvisen od vsakega posameznika. Postelja Hästens omogoča ustvariti tiste spalne pogoje, ki imajo na občutke največji vpliv. Edina možnost, da se prepričamo o možnostih izboljšanja spanca je preizkus postelje.

Posteljo je potrebno preizkusiti na pravi način in si za preizkus vzeti tudi dovolj časa. Nakup nove postelje je pomembna odločitev, ki ima dolgoročni vpliv na naše počutje, zato se je na preizkus postelje dobro pripraviti.

Obiskovalec si je vzel čas in vse postelje v Sleep Spa preizkusil. Ni se odločil takoj. Za preizkus postelj nas je obiskal še dvakrat. V miru in brez zunanjih motenj se ob tretjem preizkusu postelje odločil za posteljo Maranga. Za mehko izvedbo, ker spi na boku.

Posteljo sedaj uporablja že pol leta. Z zadovoljstvom nas je prejšnji teden obiskal in nam povedal, da je postelja bistveno presegla njegova pričakovanja o pet odstotnem izboljšanju spanca.