Spanje v postelji Hästens je povsem drugačno.

Postelje Hästens vam zagotovo spremenijo odnos do spanja. Nov spalno življenski slog vpliva na vse, kar delamo takrat, ko ne spimo. Spanje v postelji Hästens vam bistveno spremeni življenje.

V posteljah Hästens je združena harmonija naravnih materialov, konjske žime, bombaža, volne in lana ter mojstrska ročna idelava in pri najboljših posteljah tudi prefinjeni luksuzni dizajn. Njihovo izjemno kakovost in vrhunske značilnosti postelj Hästens potrjuje tudi 25-letna garancija.

Vse postelje so izdelane po meri in z osebnimi prilagoditvami. Izberete barvo tkanine, velikost, strukturo, in še več drugih podrobnosti. Vaša postelja Hästens bo po meri izdelana samo za vas. Vse podrobnosti vam pojasnimo v Hästens Sleep Spa Prehod, kjer razstavne postelje lahko tudi preizkusite.

Postelja drēmər

Postelja drēmər je izjemna postelja, ki jo zaznamujeta sestav za najboljši spanec in svojstven atraktiven dizajn. Ferris Rafauli je zanjo oblikoval tudi novo hrbtišče in ustvaril umetniško delo za najboljše spanje.

Drēmər – sanjska postelja presežkov

Postelja drēmər ima izboljšano izvedbo nadvzmetnice in vzmetnice, zaradi česar ima tudi nekoliko večjo višino. Noge postelje so konične in barvane v barvi postelje.Nadvzmetnica ima nov dizajn in edinstven sestav materialov. Napis “The day is yours” nakazuje, kako boste doživeli dan po dobremu spanju v postelji drēmər.Več o postelji drēmər

Postelja 2000T

Postelja 2000T je bila prva postelja na svetu, ki jo je Hästens izdelal z enim samim namenom. Da omogoča najboljše spanje. Vanjo so vgrajeni skrbno izbrani materiali in vsaka podrobnost pri njeni izdelavi je natančno premišljena. Ob prvem preizkusu vas postelja takoj osvoji.

2000T – mojstrovina spalnega udobja

Postelje 2000T ni mogoče primerjati z drugimi posteljami Hästens, čeprav jim je na videz podobna. Vse so sestavljene iz podnožja, vzmetnice in nadvzmetnice. Notranja zgradba postelje 2000T pa je popolnoma drugačna, kot pri kateri koli drugi postelji. Vsak njen del ima svojo funkcijo, a vsi skupaj delujejo kot premišljen spalni sistem.

Postelja Herlewing

Postelja Herlewing je prilagojena tistim, ki jim ustreza nekoliko trši značaj postelje. Čeprav je njena zgradba podobna postelji 2000T, so občutki v njej drugačni. Največje udobje pri spanju v tej postelji zagotovite z izbiro nadvzmetnice BJX Luxury.

Herlewing – za aktivno sprostitev

Postelja Herlewing je izjemna postelja, ki poleg uravnotežene podpore omogoča telesu popolno sproščenost med spanjem. To je idealna postelja za aktivne ljudi, ki potrebujejo najboljše pogoje za regeneracijo.

Postelja Eala

Posteljo Eala sestavljajo vsi najpomembnejši sestavni elementi, ki ustvarijo občutek mehkobe in omogočajo harmonično sproščanje. Med spanjem vzdržuje najprimernejšo mikroklimo in temperaturo telesa.

Eala – harmonija udobja

Značilnost postelje Eala je več debelejših plasti konjske žime. Prav to naredi spanje v njej tako posebno. Dodatne plasti volne in bombaža ter dva sistema vzmeti omogočajo, da je vsak del telesa enakomerno podprt. Sveži in polni energije se zbudite v njej.

Postelja Maranga

Postelja Maranga je prva od Hästens postelj, ki omogoča višjo raven spalnega udobja. Ima nekoliko trši značaj, a prijetno združuje potrebno mehkobo, stabilnost in prožnost. V njej boste vedno dobro spali.

Maranga – večplastnost občutkov

Odlika postelje Maranga je njena odzivna prožnost. Sledi vašim gibom v postelji in vas v vsakem položaju prijetno objame. Ko vstanete, pa se takoj povrne v svojo prvotno obliko. Natančno stransko ročno šivanje z vseh strani omogoča tako prožnost in istočasno stabilizira vzmetnico.

Postelja Novoria Adjustable

Postelja Novoria je postelja za vse življenske okoliščine. To je električno nastavljiva postelja, pri kateri lahko daljinsko nastavljate naklon hrbtišča in višino nožnega dela postelje. To je izjemna postelja za vse, ki v postelji radi berete, pišete, delate in tudi zajtrkujete.

Novoria – za različne dejavnosti

Posebno ogrodje postelje Novoria Adjustable ima vgrajene elektromotorje, ki z daljinskim upravljanjem premikajo posamezne sestavne dele postelje. Sestav ostalih plasti ostalih materialov pa je enak kot pri postelji Eala. Je odlična tudi za vse, ki potrebujejo pomoč za lažje vstajanje. Več o postelji Novoria Adjustable

Postelja Superia

Postelja Superia je najbolj izpopolnjena dvodelna boxspring Hästens postelja. Ker je pri dvodelnih posteljah vzmetnica integrirana s podnožjem, ima postelja polovico vgrajenih plasti materialov trodelne postelje, s čimer je tudi njen nakup bolj dostopen.

Superia – premišljeno spanje

Postelja Superia ima ravno pravo globina, ki omogoča pravilno lego hrbtenice, ne glede na to, kako ležite. Je osupljiva in dovršeno premišljena postelja. Občutki v postelji so izjemni. Preseneti vas takoj, ko se vležete vanjo. V postelji Superia se sprostite in vedno zbudite spočiti.

Postelja Excel

Postelja Excel je izpopolnjeni osnovni model postelje Hästens. Je idealni primer postelje, dostopen vsem, ki želijo spati v povsem naravnem spalnem okolju. Postelja vas prijetno objame in napolni z energijo vsakič, ko jo uporabite. Med spanjem daje občutek večje trdote in bolj občutek, da spite »na« postelji in ne »v« njej.

Excel – podarjene sanje

Postelja Excel je odlična rešitev za vse tiste, ki jim mehkejša postelja ne ustreza. Premišljeno razporejeni sloji naravnih materialov so vgrajeni v stabilno leseno ogrodje. Postelji se z veseljem prepustite vsakič, ko si želite ponovno nabrati energije.