Spavanje u krevetu Hästens potpuno je drugačije.

Kreveti Hästens definitivno će promijeniti vaš stav prema spavanju. Novi način spavanja utječe na sve što radimo kada ne spavamo. Spavanje u Hästens krevetu značajno mijenja vaš život.

Hästens kreveti spajaju harmoniju prirodnih materijala, konjske dlake, pamuka, vune i lana te majstorsku ručnu izradu dok je profinjen luksuzni dizajn prisutan kod najboljih modela kreveta. Svoju iznimnu kvalitetu i vrhunske karakteristike kreveta Hästens potvrđuje i 25-godišnje jamstvo.

Svi kreveti se izrađuju po mjeri i osobnim prilagodbama. Vi birate boju tkanine, veličinu, strukturu i mnoge druge detalje. Vaš Hästens krevet bit će izrađen po mjeri samo za vas. Sve detalje objašnjavamo u Hästens Sleep Spa P.D. Studio, gdje možete i isprobati izložbene krevete.

Krevet drēmər

Krevet Drēmər je izuzetan krevet, karakteriziran sastavom za najbolji san i jedinstvenim atraktivnim dizajnom. Ferris Rafauli za nju je dizajnirao novu poleđinu i stvorio umjetničko djelo za najbolji san.

Drēmər – krevet prestiža

Krevet drēmər ima poboljšani dizajn madraca i nadmadraca, zbog čega ima i nešto veću visinu. Noge kreveta su konične i obojane kao i sam krevet. Nadmadrac je novog dizajna i jedinstvenog sastava materijala. Natpis “The day is yours” označava kako ćete doživjeti dan nakon dobrog sna u krevetu drēmər.

Više o krevetu drēmər

Krevet 2000T

Krevet 2000T bio je prvi krevet na svijetu koji je Hästens napravio s jednom namjenom. Omogućiti najbolji san. U njega su ugrađeni pomno birani materijali, a svaki detalj u njegovoj izradi pažljivo je promišljen. Na prvoj probi vas krevet odmah osvaja.

2000T – remek djelo udobnosti spavanja

Krevet 2000T ne može se usporediti s drugim Hästens krevetima iako im je sličan izgledom. Svi kreveti sastoje se od podnice, madraca i nadmadraca. Unutarnja struktura kreveta 2000T potpuno je drugačija od bilo kojeg drugog kreveta. Svaki njegov dio ima svoju funkciju, ali svi zajedno djeluju kao dobro promišljen sustav spavanja.
 

Krevet Herlewing

Krevet Herlewing prilagođen je onima kojima odgovara malo tvrđi karakter kreveta. Iako je po strukturi sličan krevetu 2000T, osjećaji su drugačiji. Za maksimalnu udobnost pri spavanju u ovom krevetu odaberite BJX Luxury nadmadrac.

Herlewing – za aktivno opuštanje

Krevet Herlewing izniman je krevet koji osim uravnotežene potpore omogućuje potpuno opuštanje tijela tijekom sna. Ovo je idealan krevet za aktivne ljude kojima su potrebni najbolji uvjeti za regeneraciju.
 

Postelja Eala

Posteljo Eala sestavljajo vsi najpomembnejši sestavni elementi, ki ustvarijo občutek mehkobe in omogočajo harmonično sproščanje. Med spanjem vzdržuje najprimernejšo mikroklimo in temperaturo telesa.

Eala – harmonija udobja

Značilnost postelje Eala je več debelejših plasti konjske žime. Prav to naredi spanje v njej tako posebno. Dodatne plasti volne in bombaža ter dva sistema vzmeti omogočajo, da je vsak del telesa enakomerno podprt. Sveži in polni energije se zbudite v njej.

Postelja Maranga

Postelja Maranga je prva od Hästens postelj, ki omogoča višjo raven spalnega udobja. Ima nekoliko trši značaj, a prijetno združuje potrebno mehkobo, stabilnost in prožnost. V njej boste vedno dobro spali.

Maranga – večplastnost občutkov

Odlika postelje Maranga je njena odzivna prožnost. Sledi vašim gibom v postelji in vas v vsakem položaju prijetno objame. Ko vstanete, pa se takoj povrne v svojo prvotno obliko. Natančno stransko ročno šivanje z vseh strani omogoča tako prožnost in istočasno stabilizira vzmetnico.

Postelja Novoria Adjustable

Postelja Novoria je postelja za vse življenske okoliščine. To je električno nastavljiva postelja, pri kateri lahko daljinsko nastavljate naklon hrbtišča in višino nožnega dela postelje. To je izjemna postelja za vse, ki v postelji radi berete, pišete, delate in tudi zajtrkujete.

Novoria – za različne dejavnosti

Posebno ogrodje postelje Novoria Adjustable ima vgrajene elektromotorje, ki z daljinskim upravljanjem premikajo posamezne sestavne dele postelje. Sestav ostalih plasti ostalih materialov pa je enak kot pri postelji Eala. Je odlična tudi za vse, ki potrebujejo pomoč za lažje vstajanje. Več o postelji Novoria Adjustable

Postelja Superia

Postelja Superia je najbolj izpopolnjena dvodelna boxspring Hästens postelja. Ker je pri dvodelnih posteljah vzmetnica integrirana s podnožjem, ima postelja polovico vgrajenih plasti materialov trodelne postelje, s čimer je tudi njen nakup bolj dostopen.

Superia – premišljeno spanje

Postelja Superia ima ravno pravo globina, ki omogoča pravilno lego hrbtenice, ne glede na to, kako ležite. Je osupljiva in dovršeno premišljena postelja. Občutki v postelji so izjemni. Preseneti vas takoj, ko se vležete vanjo. V postelji Superia se sprostite in vedno zbudite spočiti.

Postelja Excel

Postelja Excel je izpopolnjeni osnovni model postelje Hästens. Je idealni primer postelje, dostopen vsem, ki želijo spati v povsem naravnem spalnem okolju. Postelja vas prijetno objame in napolni z energijo vsakič, ko jo uporabite. Med spanjem daje občutek večje trdote in bolj občutek, da spite »na« postelji in ne »v« njej.

Excel – podarjene sanje

Postelja Excel je odlična rešitev za vse tiste, ki jim mehkejša postelja ne ustreza. Premišljeno razporejeni sloji naravnih materialov so vgrajeni v stabilno leseno ogrodje. Postelji se z veseljem prepustite vsakič, ko si želite ponovno nabrati energije.